folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder 8S By HTC Mi ? Galaxy W ? Galaxy S III Mini? Ace 2 Mi ? Galaxy Ace ? Nokia Lumia 620 Mi Seçemedim

8S By HTC Mi ? Galaxy W ? Galaxy S III Mini? Ace 2 Mi ? Galaxy Ace ? Nokia Lumia 620 Mi Seçemedim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

lumiayı git mediamarktta incele hemen sileceksin aklından.telefon hayvan gibi, çok kaba. bn sana motorola razr xt910 öneririm güncelliği kısımında sorun olabilir ama s3miniden iyidir.gerçi bn aldığımda 100tl hediye çeki veriyolardı ama :)

http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-razr-xt910/productDetails.aspx?productId=telcepmotxt910&categoryId=371946

mataramasuko tarafından 13/Nis/13 14:30 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

böyle kıyaslama olmaz tüm modelleri yazıp hangisi diye.

Kişisel bir görüş açın olmalı , HTC ap ayrı Galaxy serisi ap ayrı.

Windows Phone alacaksan HTC 8S i lumia 820 ile kıyaslamalısın. Gsm arenadan kamera performanslarına ve tasarımlarına da bakmalısın.

Galaxy Konusuna gelirsek  gücüne göre kıyaslarsak 

1. s3 mini

Ace 2 

Galaxy W 

Galaxy Ace

sen telefondan tam olarak neyi istiyorsun en başta işletim sistemi olarak.

Kasmayacak ancak aşırı uygulama da olmasına gerek yok dersen Windowsphone lar yağ gibi. Ama kişiselleştirmede 0.

Askerdekı devrecılık gıbı harbı SAMSUNG culuk olmus :D

Ama S3 le beraber Aynı sıralamaya katılıyorum :)

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Windows Phone - leri

Ben daha tasarımı çok güzel ne lumia ne samsung nede htc den bir windows phone göremedim.

Uygulama marketi , büyük destek olsada android ve iOs ile yarışamaz şuanda.

Çok kısıtlı özelleştirme , telefon hızını ve stabilitesini sağlamak için tekel sürdürüyor iOs gibi.

+ Ları 

Nokia sağlam telefon yapar , buna bende katılıyorum ama pek de kibar cihazlar yapmıyor.

Kamera , Şuanda Özellikle lumia 920 en iyi kamera sahip cihaz.

Stabilite ve hız. Menüler akıcı kasmıyor rahatsınız.

Güncelleme , güncelleme microsoft tarafından verdildiği için neredeyse tüm cihazlar güncellemeleri rahatça alabiliyor.

Güçlü donanıma ihtiyaç duymuyor buda lumia 620 yada 8s gibi cihazların uygun fiyatlarla satılabilmesini sağlıyor , asla düşük dınanımlı 

android cihaz almayın. Pişman olursunuz.

Bol renk (ama tasarım kötü)

Iphone

- Ler

Kısıtlayıcı market , ve kişiselleştirme.

Yüksek fiyat.

2 Renk çeşidi 

Uygulamaların çoğu pahalı.

Hafıza kartı girişi olmayışı.

LCD Ekran paneli kullanışı (Amoled ekrana alışan için çok iğrenç ve renkler boktan geliyor)

+ Lar

Kaliteli uygulama bolluğu , virüs derdi olmaması.

Kaliteli tasarım , malzeme. 

iOs başlı başına hızlı akıcı ve gelişmiş bir işletim sistemi.

JB yaparak müdahale şansınızı arttırabilme olanağı.

Apple ürünlerininin birbirleri ile olan mükemmel uyumluluğu.

Bol aksesuar çeşidi.

Android - Ler

s3 , one x , one gibi cihazlarda dahi kasma (bu sene çıkan cihazlar yüksek donanımları olsa bile FULL HD paneller yüzünden

daha hantal bile kalabiliyorlar.

İşletim sisteminin kullandıkça şişme yapması , olmazsa olmaz android dertleri.

Yüksek fiyat. Evet 350 tl ye bile android cihaz alabilirsiniz ama kullanım deneyimi sizi kanser edecektir. Android i akıcı çalıştırmak için en az bin TL yi cebinizden çıkartmalısınız.

Güncelleme sıkıntısı , s3 , s2 gibi amiral modeller hariç güncelleme de sıkıntı yaşamanız olasıdır. Her telefon üreticisi (nexus modeller hariç) kendi güncellemesini kendi derlemelidir , ve düşünün ne kadar çok model var bunlara yetişmek mümkün degildir.

Marketteki dandik uygulama bolluğu ve virüs sayısı. Android de çok uygulama var fakat hepimiz biliyoruz çoğunluğu çöp ve virüsler telefonunuzu ele geçirmek için bekliyor.

+ Lar

Donanım bolluğu (aslında eksi yanı da bu) ama ürün fiyatlarının 350 tl den 2000 tl arasında bir pazar oluşturmasını sağlıyor buda her bütçeye uygun bir android cihaz bulunabileceği anlamına geliyor.

Hafıza kartı desteği modelden modele değişsede çogunda var.

Marketteki uygulama sayısı tabiri caizse kum tanesi gibi bol bol.

Bol aksesuar desteği , OTG alın klavye mause veya oyun konsolounu takın istediğiniz oyunları veya PS1 oyunlarını telefonunuzdan oynayın (yada tabletinizden)

Özgürlük , bu kimi için hayati önemi olan kimi içinde hiç önemli olmayan bir unsur. Android cihazlarını teknik bilginize göre sınırsız özelleştirme özgürlüğüne sahipsiniz açılışından kapanışına menü efektleri kaplamalar arka planlar her istediğinizi yapabilirsiniz.

Aklıma gelen kısaca bunlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

NOTE II

Metalurjist.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Quetzalcoatl bunu yazdı

windows phone 8 olarak lumia 620.

biraz daha beklersen haziran da lumia 520 gelecek fiyatı 600 lira.

http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/lumia520/

mayıs ayında ise lumia 720 geliyor onun fiyatı da 1000 lira.

http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/lumia720/

lumnia kullanacağıma gider nokia3310 alırım daha az sinir eder...

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 4280 Toplam Mesaj: 26