9-10 Eylül Trabzon-İstanbul Yolculuğu İçin 3 Kişilik Yerim Var
-
Merhaba,
9-10 eylül gibi yola çıkıp İstanbula gideceğim. Geliş yolculuğu tbt den evli bir çift ileydi çok sağolsunlar acayip keyifli bir yolculuk yaptık konularımdan görebilirsiniz. Bu istikamette ihtiyaç varsa yazabilirsiniz olabildiğince uygun fiyatlı olacaktır. Maksat şöför değiştirebileceğim güvenilir birileri olması önemli. Teşekkürler.
-
Ücretsiz olursa şöförlük yaparım öğrenciyiz sonuçta :)
-
Arkadaşla beraber düştük yollara, nezih keyifli güvenli bir yolculuktu. blablacar yorumu gibi bir yorum bırakmış olayım =P tavsiye ederim yolculuk edin bu adamla =))
-
muaythaist bunu yazdı
Arkadaşla beraber düştük yollara, nezih keyifli güvenli bir yolculuktu. blablacar yorumu gibi bir yorum bırakmış olayım =P tavsiye ederim yolculuk edin bu adamla =))
Güvenli yolculuk kısmı güldürdü 😂 Arkadaşın burda söylemek istediği benşm bütün yol tabelalarına dikkat etmeye çalışmam. o yüzden kendisi 140 la giderken benim 110 u çok geçmemem :D
Konu günceldir.
-
Up
-
Karabük'ten geçer misin? Evet ise saat kaçta geçersin? Cevabın 11-12 gibi ise sevgili @zeybekustasi kardeşim ben de varım diyorum.
-
Pikacu bunu yazdı
Karabük'ten geçer misin? Evet ise saat kaçta geçersin? Cevabın 11-12 gibi ise sevgili @zeybekustasi kardeşim ben de varım diyorum.
Karabük işinden geçiyoruz da tam neresi haritada bakmam lazım
-
zeybekustasi bunu yazdıPikacu bunu yazdı
Bak bakalım, ona göre rez yapalım. Ama peşinen söyleyeyim ehliyetim var ama potansiyel canavar adayıyım.
-
Pikacu bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıPikacu bunu yazdı
Bak bakalım, ona göre rez yapalım. Ama peşinen söyleyeyim ehliyetim var ama potansiyel canavar adayıyım.
Baktın mi?
-

-
Eskipazar'dan sonra geçiyorsun. Oralar bana çok uzak.