9 Ekim, Osman Pamukoğlu, 32.Gün Programında Full Video
-
PKK'nın Aktütün ve Diyarbakır saldırısı, 10. kongresinde alınan kararların bir parçasıymış. Bu iddiaların sahibi bir dönem Hakkari'de Bölge Komutanlığı yapan, bölgeyi avcu gibi bilen ve PKK'ya karşı yıllarca zorlu bir mücadele yürütmüş Osman Pamukoğlu'na ait.
Pamukoğlu, Aktütün saldırısını değerlendirirken öyle açıklamalar yaptı ki ekranları karşısındaki milyonlarca kişi PKK'nın hain yüzünü bir kez daha görme fırsatı buldu, Aktütün'de askerin zaafiyetlerini öğrendi.
HTML clipboardKotalılar İçin Kısa Video:
http://www.netegel.com/tv_haberleri/video/vlsiBPHBCh3m/efsane_komutandan_sok_sozler.html
HTML clipboardTam Full Video
http://www.kanald.com.tr/VideoDetay.aspx?ProgramID=10&Program=32.%20G%C3%BCn&VideoID=820
Kullanıcı: tahribat
Şifre: 111111
-
kotalıları da düşündüğün için sağolasın
-
la dün bu programda bi ara celallendi osman paşa, rıdvan akarı fırçaladı :) ahı ahı ahı..
doğru konuş benimle dedi la :D
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------la dün bu programda bi ara celallendi osman paşa, rıdvan akarı fırçaladı :) ahı ahı ahı..
doğru konuş benimle dedi la :D
-----------------------------
evet, biraz azarladı programın sonlarında, ama rıdvan akarda kaşındı yani :D -
siyaset yapacaksa, ast üst ilişkisinin sivilde sökmediğini öğrenmeli..
-
saol hacı izlemek istiyodum izleyemedim işmdi izliyorum dört gözlü dopic e gıcık giitim
paşam şerefsiz apo nun ismini bile azına almıyo imralıdakin diyo işte adam gibi adam
-
ellerine saglık.
-
indirip bi yere upload etseniz super olur
-
ya ben o rıdvan kadar beyinsiz gazeteci görmedim.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
siyaset yapacaksa, ast üst ilişkisinin sivilde sökmediğini öğrenmeli..
-----------------------------doğru söze ne denir? o rütbeler TSK da geçerlidir...
Bknz: Emekli Olan Albayın Şapkasını düşürmesi ve İntihar etmesi...
-
osman paşamın her konuştugu dogru oldugunu cok yakın zamanda dogru oldugunu hepimiz görecegiz kuzey ırakta barzaninin kafasını koparmassak daha çok olaylara gebe kalırız gazetecileri teror yerine varırken her tarafta arama yapan peşmergeler agır silahlar geçerken hiçmi görmediler. arkadaşlar onlar daha haindir saddam zamanı diyarbakıra gelen devletimiz onlara kucak açıp beslediği giderken ben ordaydım devletin tahsis ettiği lojmanların kapılarını penceresini lavabolarına kadar söküp giden pis kokan hainlerden ne olurki onların başını önce ezmek lazımki teröre destek azalması lazım.