9. Holyone Dönemi !!
-
ya 1 den başlayıp sırayla yapmıoz ki bunu o an aklımıza hangi rakam geliosa sallıoz 9. seçtikmi bilmiom ama seçmişizdir onuda kesin:D yinede 31 marttayız daha yarın yapsan bunu çok geçerli olcaktı:D
-
nickimyok bunu yazdı:
----------------------------- ya 1 den başlayıp sırayla yapmıoz ki bunu o an aklımıza hangi rakam geliosa sallıoz 9. seçtikmi bilmiom ama seçmişizdir onuda kesin:D yinede 31 marttayız daha yarın yapsan bunu çok geçerli olcaktı:D -----------------------------dünkü; ''mart 31 çekiosa tahribat ne yapsın'' lafından etkilendim sanırsam :P
ata söz gibi oldu, yakında nette dolanırsa şaşmam :D
-
Helal yahu:D Bende girip bi tassak gecelim diodum herif babayaro cikti amk:S
-
bende diorum kim verdi buna ahahah dedim noluyoruz guzel saka :) cunku biz her zmn aramiza birini alip herkezin oy atmasini bekleriz olsun abu die :)
-
ulan kafa süperdi beni kafalasaydınız ya :D okuması bile ayrı zevk
-
Bu yeniden doğmak gibi bir şey oldu. Zaten klasik bir sözdür bu benim 2. hayatım bundan önce ya kleopatraydım derler yada sezar, hiç ben bi önceki hayatımda o..puydum yada pzevenktim diyon yok. Buda o hesap Hep birileri kendisini Holy ilan ediyor. Biriside çıksın sen "bubi" yim desin...
9. BuBi Dönemi =)
-
dasaq?
-
euh iyi dasaq gecmis bende dassaqteam gene işbaşımı dedim :D:p
-
yarıldım yahu uheuheeehuhe amma sazan warmıs hee...keklememım alasını yapmıssın :D
-
emrealkaya bunu yazdı:
-----------------------------
yarıldım yahu uheuheeehuhe amma sazan warmıs hee...keklememım alasını yapmıssın :D
-----------------------------şakamısın?