folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder 9. Holyone Dönemi !!

9. Holyone Dönemi !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ya 1 den başlayıp sırayla yapmıoz ki bunu o an aklımıza hangi rakam geliosa sallıoz 9. seçtikmi bilmiom ama seçmişizdir onuda kesin:D yinede 31 marttayız daha yarın yapsan bunu çok geçerli olcaktı:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jeen
    Jeen's avatar
    Erkek

nickimyok bunu yazdı:
    ----------------------------- ya 1 den başlayıp sırayla yapmıoz ki bunu o an aklımıza hangi rakam geliosa sallıoz 9. seçtikmi bilmiom ama seçmişizdir onuda kesin:D yinede 31 marttayız daha yarın yapsan bunu çok geçerli olcaktı:D -----------------------------

dünkü; ''mart 31 çekiosa tahribat ne yapsın'' lafından etkilendim sanırsam :P

ata söz gibi oldu, yakında nette dolanırsa şaşmam :D

2004"ten beri ziyaretçi... ulan simdi gördüm bu kayıt forumu yaw, tahrikey üye kodu falan ne ayaktı ya? kefaletle sanıyodum ben amk :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Helal yahu:D Bende girip bi tassak gecelim diodum herif babayaro cikti amk:S

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek
    bende diorum kim verdi buna ahahah dedim noluyoruz guzel saka :) cunku biz her zmn aramiza birini alip herkezin oy atmasini bekleriz olsun abu die :)

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ulan kafa süperdi beni kafalasaydınız ya :D okuması bile ayrı zevk

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Bu yeniden doğmak gibi bir şey oldu. Zaten klasik bir sözdür bu benim 2. hayatım bundan önce ya kleopatraydım derler yada sezar, hiç ben bi önceki hayatımda  o..puydum yada pzevenktim diyon yok. Buda o hesap Hep birileri kendisini Holy ilan ediyor. Biriside çıksın sen "bubi" yim desin...

9. BuBi Dönemi =) 

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    dasaq?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    euh iyi dasaq gecmis bende dassaqteam gene işbaşımı dedim :D:p

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrealkaya
    emrealkaya's avatar
    Erkek
    yarıldım yahu uheuheeehuhe amma sazan warmıs hee...keklememım alasını yapmıssın :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

emrealkaya bunu yazdı:
    -----------------------------
    yarıldım yahu uheuheeehuhe amma sazan warmıs hee...keklememım alasını yapmıssın :D
    -----------------------------

şakamısın? 

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
Toplam Hit: 13447 Toplam Mesaj: 34