9 Kitap Tek Kitaba Takas Kaçırmayın
-
Arkadaşlar bu kitapları tek 1 programlama veyahut veritabanı veyahut sistem yönetimi kitabıyla değişebilirim. Daha değişik şeyleriniz varsa da belirtebilisiniz. İlgilenenler özel mesajla irtibata geçebilir.
Rauf Tamer - Zamane Tüccarları (1975)-Ekonomik ve Sosyal yayınlarMümin Sekman - İnsan isterse-1 - ALFA
Nietzsche - Böyle Buyurdu Zerdüşt - Olympos yayınları Harold Lamb - Hayyam - Yurt Yayın Aziz Nesin - Zübüklüğün Sonu Yok(derleme hikayeler) Nesin Yayınevi Aziz Nesin - Şimdi Avrupa (derleme hikayeler) Nesin Yayınevi Aziz Nesin - Şehirden İndim Köye(derleme hikayeler) Nesin Yayınevi Goethe - Faust - Antik YayınBülent Şenyürek/ Zeynep Müge Kasaroğlu - NLP ile sınav serüveni - AKİS Kitap
Not: Belirtmeme gerek yok ama ikinci el olan bu kitaplardan Zamane Tüccarları adlı kitap ki 1975 basımı antika sayılabilecek bir kitaptır. Bu kitap dışındakiler pek fazla eskimemiştir.
-
temamm microsoft accses kitabı işini görürmü
-
Aslında böle konuları acabileceğimiz özel bir bölüm olmalı.
Kitap,dergi takasları falan .
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
temamm microsoft accses kitabı işini görürmü
-----------------------------access'in hangi versiyonu, kaç sayfa, ne kadar detaya inmiş, yazarı kim? bunlar da önemli.
-
eve gidince bir bakayım alternatiflere :D c#işini görürmü görürse yazarlarını yazarım veya asp
-
arkadaş yayın evi ama bi bakmak lazım
-
:) endersys bsd kitaplarini ve tcp guvenlik kitaplarini satin aldim:D hemide cok muhtelif fiyata:D almani tavsie ederim:)
-
-
banada photoshop - flash - javascript kitabı gönderene ben şimdi kitaplıktan bi iki kitap seçiyim:D
-
Dostoyevski - karamazov kardeşler
Ferenc molnar - pal sokağı çocukları
Jose Maurn de Vasconcelos - seker portakalı
Yakup Kadri Karaosmanoğlu - Kiralık Konak
Hüseyin Nihal Atsız - Evliya Çelebi Seyahatnamesinden Seçmeler
Ömer Seyfeddin - Seçme Hikayeler
Reşat Nuri Güntekin - Damga
Peyami Safa - Matmazel Noraliyanın Koltuğu
Şeyh Sadi-i Şirazi - Gülistan
Cengiz Aytmatov - Cengiz Han'a Küsen Bulut
Panaıt Istratı - Akdeniz
Tarık Bugra - Osmancık
William Golding - İşte Bizim Dünya - Sineklerin Tanrısı - 1984 Basım - 1983 nobel ödülü
Mustafa Necati Köse - Mesleki ve teknik öğretim okulları için BİLGİSAYAR - 2005
Yavuz Bahadıroğlu - Malazgirtte Bir Cuma Sabahı
Bu ne biçim kitap listesi demeyin, çok kitapvarda kıyamıyom amq:D
veeeee 10 adet 1958 - 1987 arası damgalı - damgasız karışık pul...
karşılığında istediğim ise Fhotoshop, Flash, Javascript ve hatta elinizde kullanmadığınız tüm bilgisayar kitapları:D Fhotoshop olmak şartı ile diğer kitaplar değişebilir.
-
eee yok mu? birisi hayrına kullanmadığı kitapları göndersin yaf:D
hatta hayrına da değil yukarıdaki kitap ve pullar karşılığı