9 Pkklı Öldürüldü!
-
bu leşlerin sonu gelmiyormu ya arkadaslar bi yerde duymustum ama nerede hatırlamıyorum gece gösürle bu pkk ları askerler görürmüs ama vur emri olmadığı icin öldüremiyorlarmış aslında ne gerek varki vur emrine temizlicen hepsini
-
Öldürülen PKK'lılar 13 oldu
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Tunceli kırsalında yürüttüğü operasyonda öle ele geçirilen PKK'lı sayısı 13'e yükseldi. terörist ölü ele geçirildi. 1 Uzman Çavuş’un şehit olduğu ve 1 erin yaralandığı operasyon sürüyor.Tunceli’nin Hozat, Ovacık ve Çemişgezek ilçeleri arasındaki bölgede sürdürülen operasyonda Uzman Çavuş Ahmet Güngör'ü şehit oldu, 1 er yaralandı. PKK'lı teröristlerden ise 13’i ölü ele geçirildi.
Öte yandan Genelkurmay Başkanlığı'nın verilerine göre, 7-14 Nisan tarihleri arasında PKK'ya düzenlenen operasyonlarda toplam 18 terörist ölü olarak ele geçirildi, 8 terörist yakalandı.
Yine bu hafta içinde başlayan Tunceli operasyonuyla birlikte, 29 terörist ölü ele geçirilmiş oldu.
--------------------------------------------
Ölen askerimizin mekanı cennet olsun.İyi gidiyoruz daha onlarcasını temizleyeceğiz inşallah. -
Devamını bekliyoruz inşallah bu topic altında ölülerin sayısı 100... gececek.
-
derilerini yüzeceksin pişireceksin itlere yedireceksin
-
derilerini yüzeceksin pişireceksin itlere yedireceksin
kesinlikle katılıyorum :) -
bunların leşlerini domuzlara atmamak lazım hayvanlara yazık..