folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 9 Pkklı Öldürüldü!

9 Pkklı Öldürüldü!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elyas28
    elyas28's avatar
    Erkek
    bu leşlerin sonu gelmiyormu ya arkadaslar bi yerde duymustum ama nerede hatırlamıyorum gece gösürle bu pkk ları askerler görürmüs ama vur emri olmadığı icin öldüremiyorlarmış aslında ne gerek varki vur emrine temizlicen hepsini

Bir türk Bir Dünyaya bedeldir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Öldürülen PKK'lılar 13 oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Tunceli kırsalında yürüttüğü operasyonda öle ele geçirilen PKK'lı sayısı 13'e yükseldi. terörist ölü ele geçirildi. 1 Uzman Çavuş’un şehit olduğu ve 1 erin yaralandığı operasyon sürüyor.

Tunceli’nin Hozat, Ovacık ve Çemişgezek ilçeleri arasındaki bölgede sürdürülen operasyonda Uzman Çavuş Ahmet Güngör'ü şehit oldu, 1 er yaralandı. PKK'lı teröristlerden ise 13’i ölü ele geçirildi.

Öte yandan Genelkurmay Başkanlığı'nın verilerine göre, 7-14 Nisan tarihleri arasında PKK'ya düzenlenen operasyonlarda toplam 18 terörist ölü olarak ele geçirildi, 8 terörist yakalandı.

Yine bu hafta içinde başlayan Tunceli operasyonuyla birlikte, 29 terörist ölü ele geçirilmiş oldu.
    --------------------------------------------

Ölen askerimizin mekanı cennet olsun.İyi gidiyoruz daha onlarcasını temizleyeceğiz inşallah.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Devamını bekliyoruz inşallah bu topic altında ölülerin sayısı 100... gececek.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    derilerini yüzeceksin pişireceksin itlere yedireceksin

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

derilerini yüzeceksin pişireceksin itlere yedireceksin

kesinlikle katılıyorum :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    bunların leşlerini domuzlara atmamak lazım hayvanlara yazık..
Toplam Hit: 2540 Toplam Mesaj: 17