%90 İş Görememezlik Raporu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

Maşallah amca baya baya iş görmüş yani hakkını yememek lazım.9 çocuk.

Bu arada cahilliktir şudur budur olan olmuş Allah yardım etsin o kadar çocuğa bakmak gerçekten çok amaa çok büyük bir sıkıntı.

arkadaş yazıyı okumadın mı 9 cocuk büyütmüş etmiş 5 evlendirmiş cocugun biri yurt dışında kalmış 3 kız 2 erkek hepside terbiyeli edebli insanlar kimisinde 1 cocuk var bildigin piç yetiştiremeyince yetiştiremiyor işte adam 9 tane cocuk büyütmüş hepside edebli saygılı konu o degil 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Hocam hükümetin allah belasını versin bir aylık verecek 40 dereden su getiriyor. Bizim burada bir abla var 40 yaşında %50 zeka özürlü evde ikamet eden var diye vermediler bende diğer akrabalarının bizim eve taşıdım ikametini. Öyle aldı. 

Ne Mutlu Türk Doğana..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Dedem geçen hafta rahmetlik oldu. %95 engelli raporu vardı. ninemin de %95 raporu var. ninem diyaliz hastası 3 ayda 800 küsur lira maaş alıyo. teyzem ona bakıyor. o da aylık 900küsur bi maaş alıyor. hepi topu bu.

1300 olayı nasıl oluyosa söyleyin ben de bağlatayom nineye

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek

liseden mezun olup üniversiteye bir sene daha dershanede çalıştığım halde  dershanedeki öğrenci belgesini kabul etmeyip çalışmadığıö için belge istedikten sonra yine kabul etmeyen ve 46 tlyi her ay haşırt diye geçirip bu ayda 50 tl ygs ücreti alan devlet yapıcak bişi yok durumu olan var olmayan var umrunda değil devlete bir para geliri olsun çıkışı olmasın diye yırtıyor kendini 

Profesyonel Öküz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

1300 TL felan yok beyler. Engelli maaşları 3 aydan 3 aya yatar. O da çok cüzii bir miktar.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

1300 TL felan yok beyler. Engelli maaşları 3 aydan 3 aya yatar. O da çok cüzii bir miktar.

Her ay 450 - 520 tl gibi bişey yatıyor diye biliyordum.

Ne Mutlu Türk Doğana..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

2022 engelli bakım aylığı ve muhtaç kişilere bağlanan evde bakım aylığı iki ayrı maaştır. 2022 arkadaşlarında söylediği üzere evde bakım aylığından daha düşüktür. Bağlatılması çeşitli zorluklarla olmasıyla birlikte ayda 800-1000 tl aralığında olması lazım. Ancak yatalak, çeşitli akıl haztalıkları ve benzeri muhtaçlığa sahip kişilere, hane halkı gelirinin kişi başı 570 tl yi geçmemesi halinde veriliyor. Kız arkadaşının babasının asıl hatası kendisinin kaymakamlığa başvurması olmuş. Zira bu maaş bağlanmadan önce uzun bir araştırma süresi geçiyor eve bile geliyorlar bakıma muhtaç olduğunu belgelemek için. Doğru bir yol izlenirse %90 lık işgörememezlik raporuyla bu maaşı bağlatabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
Toplam Hit: 2735 Toplam Mesaj: 18