90 Yıldır Uyuyor!
-
acaba elamanı ılık suyun içine koyup sonrada organ nakli felan yapsalar yeniden yaşarmı merak ettim şimdi ,:)))
-
beyler bu konuda gülecek ne var ?
-
WarHead bunu yazdı:
-----------------------------Esrarengiz mumyanın sırrı çözüldü
Mumyalanan Rosalia Lombardo tam 90 yıldır cesedi hiç bozulmadan sanki bir bebek gibi uyuyordu. Bu sırrı çözmek bilim adamlarının 90 yılını aldı.Bugünlerde dünyada H1N1 olarak bilinen domuz gribinin bir benzeri olan İspanyol giribi sadece Avrupa'da 25 milyon can aldı.
-----------------------------ewet yaaa masum bır bebek gıbı yatıyor yaaa..
-
WarHead bunu yazdı:
-----------------------------acaba elamanı ılık suyun içine koyup sonrada organ nakli felan yapsalar yeniden yaşarmı merak ettim şimdi ,:)))
-----------------------------
Aslında hocam bi bakımdan haklısın. Süylediklerine bakılırsa tabi gerçek birşey hala var olan birşey. Bunun için sana katılıyorum hacı bilim adamları isterse organ nakli ile yaşata bilir ama öldüremez bence 90 yıldır uyuyorsa bununda bir sebebi falan var , çülmeyecek birşey degil hatta yeni bir hayattta çıkar ortaya kim bilir ölümden sonra yaşata bilirler deneyler falan olursa tabi herşey olur yani. Vücuda kullanılan maddede önemli. Eger vücuduna ne tür madde kullanılmışsa o bile birşeyler belki yapa insan hayatının sürmesi veye ölümsüz olması. Zaten böyle durumlarda deney yaparsın başkada fırsatın olmaz. -
ya bır tane bız üretelım ne olcak yauv :)
-
ulas bunu yazdı:
ya bır tane bız üretelım ne olcak yauv :)
Ciddi olursak konuyu anlarız ama sadece işi gır gıra alıyon sende gülecek bişi yok burda bence.
Toplam Hit: 3042 Toplam Mesaj: 17