folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 900 Liraya Kadar Günlük Laptop Tavsiyesi

900 Liraya Kadar Günlük Laptop Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=98&Productid=bd600138 

an itibariyle peder aldı hayırlı olsun bakalım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

hocam gelince kurciklayıp yorumunu bana mesaj atarsan sevinirim

black implies white, self implies other, life implies death.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    amd ıslemcıden uzak duruyorum ısınıyor her ne kadar gunluk kullansamda o hatayı bı kere yaparım.amd sadece grafıkte kullanırım gerısı fıs. Yarın ulasırsa g580 yorumumu bıldırırım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Tablet alsana hocam.

hay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    mahzal bunu yazdı

Tablet alsana hocam.

tablet de olabilir belki hocam tam kararlaştırmadık daha. bu tabletler facebook oyunlarını açıyor mu?

black implies white, self implies other, life implies death.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bizden alırsan Tbt den arkadaşlar da çok acayip fiyatlara makina sattığımızı bilir. 

misal Sony vereibliriz jelatinleri üzerinde şekilde 570 net tbt fiyatı  Piyasası 900 1100 aralıgğı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Hocam benim laptop satılık , sana bir güzellik yapar satarım bak 

i3 işlemci 3 gb ram 1 gb ekran kartı  , şöyle birşey var ekran kartı paylaşımlı açarsan ram 2 ye düşüyor ekran kartı 2 gb a yükseliyor. 

320gb hdd var , günlük kullanımda çok iyi kullanırsın hiçbir sıkıntı yaşamassın 

Crysis-Crysis2-Euro Truck similatör 1-2-Dirt 1-2-3 , Assassin creed 2 , pes 13, fifa 13 , hitman absolution , battlefield 3 , call of duty 5 modern warfare serisinden 1-2 , sniper ghost warrior 1-2 , sniper elite 1-2 , call of duty black ops 

Bu oyunların hepsini oynadım , bazıları düşük ayarda bazıları normal ayarda ,hepsini oynadım 

Fiyatı , 700tl istiyorum ,yanında soğutu ve mause de hediye. :) 

Toplam Hit: 3436 Toplam Mesaj: 22