900 Tl İle 1100 Tl Arasında Telefon Alacağım(Öneri)
-
Arkadaşlar Telefon sektörüne yaklaşık 3 yıldır uzağım, sadece işletim sistemlerini takip edebiliyorum ve Android işletim sistemi sahibi bir telefon almayı tercih ediyorum.
1-Telefonu sadece konuşmak için değil, birçok uygulamayaı kullanmak için alacağım
2-Telefonum bana bilgisayardaki kullandığım programları aynen yansıtabilmeli
3-Hızlı olmalı
4- Görüntü kalitesi yüksek olmalı
5- Fotoğraf özelliği hiç önemli değil, yeterki istediğim her programı neredeyse kullanabileyim.Fotoğraf için makinem var zaten
6-Bana donanımsal olarakda sorun pek fazla çıkarmamalı, çıkarsa bile sağlam altyapısı bulunan bir marka olmalı.
900 ile 1100 tl arası bir fiyat ortalamam var, Hangi telefonu önerirsiniz ve bu 6 özelliğe ne kadar uyar.
-
tabiki iphone 4. 1150ye bulursun heralde
-
sana uygun bunlar var hocam.http://www.gsmarena.com/results.php3?sName=&idMaker=0&idAvailability=1&YearAnnounced=0&nPriceLow=500&nPriceHigh=1000&idCurrency=1&idFormFactor=0&idDualSIM=0&idQwerty=0&HeightMax=0&WidthMax=0&ThicknessMax=0&WeightMax=0&idOS=11&nminCPUMHz=1000&nCPUCores=0&nminRAMMB=256&nminInternalStorageMB=256&idExpansionCard=1&idDisplay=7&nminDisplayX=0&nminDisplayY=0&nmaxDisplayX=0&nmaxDisplayY=0&fminDisplaySize=0&fmaxDisplaySize=0&idDisplayTech=0&idTouchscreen=0&idAccelerometer=0&id35mm=0&idCamera=0&idCameraFlash=0&idVideoRecorder=0&idSecondaryCamera=0&idGPS=0&bWLAN=0&bEDGE=0&bGPRS=0&idBluetooth=0&bIR=0&bEmail=0&bWAP=0&bJava=0&idRadio=0&bMMS=0&idRingtones=0&sColor=&StandBy=0&TalkTime=0&sFreeText=
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar Telefon sektörüne yaklaşık 3 yıldır uzağım, sadece işletim sistemlerini takip edebiliyorum ve Android işletim sistemi sahibi bir telefon almayı tercih ediyorum.
1-Telefonu sadece konuşmak için değil, birçok uygulamayaı kullanmak için alacağım
2-Telefonum bana bilgisayardaki kullandığım programları aynen yansıtabilmeli
3-Hızlı olmalı
4- Görüntü kalitesi yüksek olmalı
5- Fotoğraf özelliği hiç önemli değil, yeterki istediğim her programı neredeyse kullanabileyim.Fotoğraf için makinem var zaten
6-Bana donanımsal olarakda sorun pek fazla çıkarmamalı, çıkarsa bile sağlam altyapısı bulunan bir marka olmalı.
900 ile 1100 tl arası bir fiyat ortalamam var, Hangi telefonu önerirsiniz ve bu 6 özelliğe ne kadar uyar.
-----------------------------200 tl daha ekle HTC DESIRE S veya HTC INCREDIBLE S al derim hocam
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
tabiki iphone 4. 1150ye bulursun heralde
-----------------------------doğru söze ne demeli sonuna kadar ıphone
-
iphone 4 ün uygulamaları ücretli diye biliyorum bundan dolayı android sisteme yönelik iphone harici bir telefon istiyodum.1150 yede zor bulurum gibi
-
Hacı Bütçeyi yükseltebilirsen Samsung Glaxy S II tek geçer :)
Sonra Sony Ericsson Xperia Arc var Xperia X10 fln gidiyo bu fiyat aralığında
-
cinmalı iphone al :D 150 tl e kullan
-
bb bold
-
Samsung Glaxy S2 al veya HTC İncridible S
-
Blackberry Bold'un 9900 versiyonu çıkacak. Eğer bekleme şansın varsa bekle derim. Hoş ben böyle bekle yorumlarını pek sevmem ama bende cihazı çok beğendiğimden böyle bir yorum yaptım :)
Buradan tanıtımına bakabilirsin.