90/1 Askerlik Yerleri Belli Oldu..
-
buz_mavisi bunu yazdı:
-----------------------------
Merak etdiğim bişey var. Gidenler bilir. Yanımızda ne götürelim yani traş takımı baska ?
-----------------------------Ben gitmedim ama gidenlerin yalancısıyım :)
Banyo havlusu ve traş takımı götürünce gerisi önemli diilmiş.
-
CellyM bunu yazdı:
BRK35 bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
87'liyim hala gitmedim amk :D artık kasım'da yolcu olmak lazım.
-----------------------------Sorun etme hacı bende 87 liyim. Okul yeni bitti gitmedim. Beraber gideriz artık :D
-----------------------------88 liyim beyler artık kasıma 3 kişi olduk gibi :d
-----------------------------memleket kasımda gönderiyor ama mayısa erken başvuru yaptım. sonuç ne olacak görecez.olmadı kasımda bende giderim eder 4 :)
manisa ve iskenderuna 2 arkadaşım gidiyor
-
Balyoz99 bunu yazdı:
buz_mavisi bunu yazdı:
Merak etdiğim bişey var. Gidenler bilir. Yanımızda ne götürelim yani traş takımı baska ?
-----------------------------Ben gitmedim ama gidenlerin yalancısıyım :)
Banyo havlusu ve traş takımı götürünce gerisi önemli diilmiş.
-----------------------------hocam birşey götürmücez onlar kendiler veriyorlar sitede açıklaması var ;)
-
Aydın 1. jandarma egitim tabur komutanlıgına cıkan müridler benimle irtibata gecsin.. yardimci olmaya calisiriz:)
-
anaaa bizim ahmette manisa kırkağaç'a düştü. Oralarda AHMET GEYİK diye biriyle karşılaşırsan bilki o benim arkadaşım :D Çok iyi adamdır kanka olun idare edin birbirinizi oğul gözümüz oralarda kalmasın :D
-
DrKeworks bunu yazdı:
anaaa bizim ahmette manisa kırkağaç'a düştü. Oralarda AHMET GEYİK diye biriyle karşılaşırsan bilki o benim arkadaşım :D Çok iyi adamdır kanka olun idare edin birbirinizi oğul gözümüz oralarda kalmasın :D
-----------------------------Hacım Hele dur bi gitsinler :D
niye heycan yaptın :)
-
Benimde iki arkadaşım var biri Kütahya biri hataya gidiyo..Ben de 90/1 gidicektim tecili kaldırmakta geç kaldık 2 gidicez artık napalım :D
-
ben manısalıyım cok kotu yere dustun allah sabır versın sımdıden
-
BLueShaDow bunu yazdı:
-----------------------------Felaket tellalımısın hoca :D Süper moral veriyon (:
-
buz_mavisi bunu yazdı:
BLueShaDow bunu yazdı:
-----------------------------Felaket tellalımısın hoca :D Süper moral veriyon (:
-----------------------------arkadaş doru söylüyor :D felaket tellalığıyla bi alakası yok...