92‘Lilerin Son Yoklama Tarihleri, Ve Gerekli Belgelere Ait Trt Duyurusu
-
2011 YILI SON YOKLAMA İŞLEMLERİNE AİT TRT DUYURUSU
1. 01 TEMMUZ – 31 EKİM 2011 TARİHLERİ ARASINDA SON YOKLAMA İŞLEMİNE TABİ TUTULACAK YÜKÜMLÜLER HAKKINDA UYGULANACAK SON YOKLAMA FAALİYETLERİNE İLİŞKİN HUSUSLAR, 1111 SAYILI ASKERLİK KANUNU’NUN 25’İNCİ MADDESİ GEREĞİNCE MÜTEAKİP MADDELERDE AÇIKLANMIŞTIR.
2. 2011 YILI SON YOKLAMA İŞLEMLERİ 01 TEMMUZ – 31 EKİM 2011 TARİHLERİ ARASINDA İCRA EDİLECEKTİR.
3. 01 TEMMUZ – 31 EKİM 2011 TARİHLERİ ARASINDA;
A. 01 OCAK 2011 TARİHİNDE ASKERLİK ÇAĞINA GİREN 1992 DOĞUMLU YÜKÜMLÜLER,
B. SON YOKLAMALARI ESNASINDA, HAKLARINDA 31 EKİM 2011 TARİHİNE KADAR ERTESİ YILA TERK KARARI VERİLEN 1991 VE DAHA YAŞLI DOĞUMLULAR,
C. 31 EKİM 2011 TARİHİNDEN SONRA ÖĞRENCİLİĞİ NEDENİYLE ERTELEMESİ YAPILAMAYACAK OLANLAR SON YOKLAMA İŞLEMİNE TABİ TUTULACAKTIR.
4. ASKERLİK MECLİSLERİ, 01 AĞUSTOS – 30 EYLÜL 2011 TARİHLERİ ARASINDA ASKERLİK ŞUBELERİNDE FAALİYETLERİNİ YÜRÜTECEKLERDİR.
5. 2011 YILINDA SON YOKLAMA İŞLEMİNE TABİ TUTULACAK YÜKÜMLÜLERİN LİSTELERİ, 01 HAZİRAN 2011 TARİHİNDEN İTİBAREN MUHTARLIKLARDA İLAN EDİLECEKTİR.
6. YÜKÜMLÜLER, SON YOKLAMA İŞLEMLERİ İÇİN ASKERLİK ŞUBELERİNE GELİRKEN;
A. NÜFUS CÜZDANI,
B. İKİ ADET FOTOĞRAF,
C. ÖĞRENİM DURUMUNU GÖSTERİR BELGENİN ASLI VE TIPKIÇEKİMİ,
Ç. MESLEK VEYA SANATLARINA AİT BELGELERİ.
D. SÜRÜCÜ BELGESİ VE TIPKIÇEKİMİ,
E. ÖNCEKİ YILLARDA GEÇİRİLMİŞ HASTALIKLARA AİT TEDAVİ BELGELERİ VE RAPORLARI,
F. VEREM SAVAŞ DİSPANSERİNDEN ALINACAK VEREM SAVAŞ TARAMASI SONUÇ BELGESİNİ YANLARINDA GETİRECEKTİR.
7. YURT DIŞINDA BULUNAN YÜKÜMLÜLER, İŞLEMLERİNİ BULUNDUKLARI YERDEKİ YURT DIŞI TEMSİLCİLİKLERİMİZE BAŞVURARAK YAPTIRACAKTIR.
8. 31 EKİM 2011 TARİHİNE KADAR,
A. MAZERETSİZ OLARAK SON YOKLAMASINI YAPTIRMAYAN,
B. MAZERETLERİNİ BELİRTEN BELGELERİNİ ASKERLİK ŞUBELERİNDE VEYA YURT DIŞI TEMSİLCİLİKLERİNDE BULUNDURMAYAN YÜKÜMLÜLER,
1111 SAYILI ASKERLİK KANUNU’NUN 30’UNCU MADDESİ GEREĞİNCE YOKLAMA KAÇAĞI İŞLEMİNE TABİ TUTULACAKTIR.
9. AYRINTILI BİLGİ www.asal.msb.gov.tr İNTERNET ADRESİNDE YER ALMAKTADIR.
10. 1111 SAYILI ASKERLİK KANUNU’NUN 25’İNCİ MADDESİ GEREĞİNCE BU DUYURU YÜKÜMLÜLERE TEBLİĞ NİTELİĞİNDEDİR.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Duymayan Arkadaşlar Varsa Duysun, Gerekli Belgeleri Hazır Etsin , Şahsen Hazır Ettim Çünki :) , Bir Sorum Olcak Şu Verem Dispanserinden Sonuç Alıncak Diyor Ancak, Ben Gittim Film Çektirdim Bu Büyük Filmlerden O Yeterli Olcakmı Yanında da Yine Verilen Rapor Var, Yoksa Mikro Filmmi Lazım :/ Bilgilendirirseniz Sevinirim Alacak Olan Arkadaşlarda Bilgilenir.
-
ben geçen sene tecil ettirdim film falan istemediler
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
ben geçen sene tecil ettirdim film falan istemediler
-----------------------------hocam tecil ettirmişin sen sadece, muayene olmamışınki muayeneye giderken götürülecek den bahsediyorum
-
ben 90 doğumluyum 2009 eylülde tecil ettirmiştim şimdi ünvdeyim acaba unv yapmıyomu artık bunları?
-
la ben 92 liyim şimdi 1 temmuzda muayene mi olmam gerek ?
-
ben 91 liyim hala gitmedim.yoklama kaçağıyım tecil ettirme hakkım var mı?
-
vay arkadas 92 lılerı almaya baslamıslar :S ben 85 lıyım dusun halımı daada 1 sene daa buralardayım gıdemeyecem bebemle askerlık yapacam artık o olacak :S :D
-
hocalar şunu tam össye girecek yıllarda yapıyorlar karışılık çıkıyor şunu ya lysden önceye lacaklar lise 2de askere gidilecek dönülünce 3ten devam yada bi 3yıl sonraya alacaklar 22 yaşında çağrıcaklar
-
gitme vakti geldi bize :D tecil ettircem zaten. okul okuycam ben :)
-
hocalarım şimdi, muayene oldum ben şubatda gidion dediler , 1 tertip olarak şubatda belli olacak 15 gün önce öğrenirsin dedi şubeden , şimdi kütük çorum , nere çıkar muhtemelen fikir yürütebilecek varmıdır...
-
:)) akranlarım size kolay gelsin.. inşAllah hemen biter.. ben bayaa erteleticem bakalım.. :))