999. Konum Şerefine Mesir Macunu Çekilişi
-
an itibariyle kapanmıştır bundan sonraki çekilişe katılmak isteyenler haftaya gönderilecek olana katılabilirler
-
kim kazandı kim kazandı :|
-
Alper adımı söylesene hadii :| Sen kazandın desenee :|
şizofren oldum mk. -
kazananı yazmayacağım :) videoyu izleyerek öğrenin :))) 5 dk ya kadar videoyu yüklerim hazırlıyorum şuan
güzel oldu be :))
-
bugune kafar hiç bir çekilişte şansım yaver gitmedi yine gitmemiştir heralde :|
-
hoca seni bekliyom buz gibi internet kafede. koy da izleyek nasıl kazandığımı :P
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------hoca seni bekliyom buz gibi internet kafede. koy da izleyek nasıl kazandığımı :P
-----------------------------bak böyle deme ya hoca convert ediyo daha yükleyecem ama çok soğuksa sen boşuna bekleme :)
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------hoca seni bekliyom buz gibi internet kafede. koy da izleyek nasıl kazandığımı :P
-----------------------------cep numaranı pm ile yolla ben sana benim kazandığıma dair yazıyı mesajla yollarım :F
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------cep numaranı pm ile yolla ben sana benim kazandığıma dair yazıyı mesajla yollarım :F
-----------------------------hoca nikimi unutma :P
tmm alper usta. 10 15 dk işim var yüklersen bakarım yoksa arkadaş msj atsın tebrik etmek için :P
-
devamsa benide eklersin