1.5 TB Bilgim Aniden Yok Oldu !
-
Bu nasıl arşivdir birader yaw :)
veri kurtarma prg.ları kurtamıyorsa "havada bulut sen bu işi unut"
-
Hdd nin üzerine hayvanca işlemler yapılmış diskten resimler veriler kurtardım ben ama bu disklerdeki veriy ben silmedim iki üç farklı veri kurtarma programı taradım diskleri ama sanki hiç veri yazılmamış gibi sonuçlar alıyorum programdan,
-
Avastın windows açılmadan yaptığı taraması var hocam onu dene birde.
-
hocam linux ile açıp bakarmısın? anlamadım dolu gözüküyor işte dosyalar duruyor, ordaki boş olan alanlar mı silindi?
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------
hocam o cyber-warrior.org bookmark ı ne öyle? fantezi mi yapıyorsun yoksa :) -
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------hocam linux ile açıp bakarmısın? anlamadım dolu gözüküyor işte dosyalar duruyor, ordaki boş olan alanlar mı silindi?
-----------------------------Evet boş alanlardaki verilerim gitmiş, normalde onlarda doluydu toplam 100 gb boş yerim yoktu, :(
-
aklıma şey geldi bu windowsun aptal bi uygulaması vardı dosya temizleme gibi kullanılmayan dosyaları klasörleri siliyor sıkıştırıyor birşeyler yapıyordu gerçi öle bişiy olsada kurtarma programları birşeyler bulurdu enteresan
hdd'ye fiziksel olarak birşey olmuş olabilir mi ?
bir kere usb havuza düşmüştü 2 gb veri gözüküyordu ama sadece 3 tane şarkı çalısıyordu diger bütün şarkılar bozuktu
-
Daha önce bir mürid paylaşmıştı resim ve vide namına ne var ne yok kurtaıyor meret
http://www.4shared.com/zip/nZSDo3rJ/Recovery__sper_veri_kurtarma_.htmledit: temizdir
-
O değilde cyber-warrior sık kullanılanlarda :D