Fabia Rs Mi Polo Gti Mı?
-
Dün aracı perte çıkardığım için yeni bir araç ihtiyacı doğdu. Olabildiğince hızlı, ama aşırı derecede yakıt tüketmeyen, hatchbag 4 kapı bir araç bakıyorum. Gözüme bu iki araç ilişti ve olabildiğince inceledim, poloyu oldum olası sevmedim rahat güzel araç ama ne bileyim görüntüsü hoşuma gitmiyor, gerçi fabia'nın da görüntüsü bok gibi ama ikisini mukayese edersem fabiayı daha çok beğendiğimi söyleyebilirim. iki aracın motoru aynı, 180bg, iki aracın şanzımanı aynı 7 ileri dsg ve hız da aynı gibi. Birinde wv arması varken diğerinde skoda amblemi var. 2012 model olarak söylüyorum dsg şanzımanda İkisini de sürmedim. Sizin bu iki araçtan herhangibiriyle yada ikisiyle sürüş deneyiminiz oldu mu? Yerimde olsaydınız hangisini alırdınız?
-
dsg şanzımanlar bozuluyo
o değilde polo gti a 50 bin lira verenin aklını *ikeyim...
vw skoda seat audi aynı grup motorlar aynı marka farklı
amaç hızsa e200 kompressor de aynı işi görür -
o araclarla ne hiz yapican kibrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir gibi kahvaltida mi yicen ?
-
GOLF bluemotion ancak full+full ü 80 binlira
-
Polo GTI yag yakıyor ve dsg bozulma ihtimali yüksek
-
JackDaniels bunu yazdı
Polo GTI yag yakıyor ve dsg bozulma ihtimali yüksek
Aracı sıfır almayı düşünüyorum, bu araçlar performanslı kullanılmak için imal edilmiyor mu? bir mazda mx5 den aldığım randımanı beklemiyorum tabi ama teknolojik olarak çok iddialı reklamları var.
-
HeyQirs bunu yazdı
o araclarla ne hiz yapican kibrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir gibi kahvaltida mi yicen ?
küçük araç şehir trafiğinde çok iyi oluyor, ama standart bir küçük araç da istemiyorum.
-
7 ileri otomotik vites mi oluyor ?
-
polo gti'ların motorları pek güvenilir değil.
ciddi yağ yakımı var diyorlar.
ekşi'deki yorumlara falan bak.
-
husnuweb bunu yazdı
polo gti'ların motorları pek güvenilir değil.
ciddi yağ yakımı var diyorlar.
ekşi'deki yorumlara falan bak.
seat, wv skoda motorları aynı. bunu bir inceleyeyim... bende motora güvendim de wv ye bakıyorum işe bak :s
-
bu aletin de tipi hoş fakat performans yerlerde sürünüyor
honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=cr-z&page=genel-bakis