Harika Tarayici Maxthon
-

Arkadaslar yeni kesfettim harika bie tarayici Asiri hizli + olarak video mp3 download ozellikleri gorsellik falan on planda..
Sizlerle paylasmak istedim Daha fazla bilgi icin TIKLAYIN
-
bi süre kullanmıştım internet explorer tabanlı değişik bişeydi ama hızlı açıyodu sayfaları.
-
tırt birşey buda
-
http://tahribat.com/Forum-Maxthon-3-126882/
maxthon iyidir hızlıdır ama belli bir süre sonra sıkıyor opera gibi kendilinden bir çok özellik ile geliyor
-
uzun zaman önce kullanmıştım 2-3 ay kadar.. sonra google chrome diye bişey geldi herşeyi sildi süpürdü :)
-
uzun zaman oncesini bilmiyorum ama suan asiri hizli ve ozellikleri harika. ff + operadan daha guzel geldi bana ..
-
Çok berbat geldi bana. ayrıca neresi hızlı onu anlayamadım.Chrome daha hızlı test ettim. Kütük gibi tarayıcı,deyim yerindeyse firefox çakması
-
whopper bunu yazdı:
-----------------------------
Çok berbat geldi bana. ayrıca neresi hızlı onu anlayamadım.Chrome daha hızlı test ettim. Kütük gibi tarayıcı,deyim yerindeyse firefox çakması
-----------------------------maxthon sayfaları ön belleğe alır ve bir değişiklik yoksa aynı şekilde açar , yani chrome dan daha hızlıdır çünki aynı şeyleri tekrar yüklemez. bunun sağlıklı oturması programa bir kaç saat ver tüm favori sitelerine gir gez . maxthon da internetin daha performanslı çalıştıgını düşünüyorum özellikle flash ve ağır sitelerde kasma yapmıyor
-
PanxeR bunu yazdı:
whopper bunu yazdı:
-----------------------------maxthon sayfaları ön belleğe alır ve bir değişiklik yoksa aynı şekilde açar , yani chrome dan daha hızlıdır çünki aynı şeyleri tekrar yüklemez. bunun sağlıklı oturması programa bir kaç saat ver tüm favori sitelerine gir gez . maxthon da internetin daha performanslı çalıştıgını düşünüyorum özellikle flash ve ağır sitelerde kasma yapmıyor
-----------------------------çok doğru anlatmışsın fakat belirli süre kullanımdan sonra sıkıyor
-
habitrail bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
whopper bunu yazdı:
-----------------------------Haklısın hacı şimdi şimdi anladım.İlk kullandığımdan çok farklı bi tablo var ortada.. Yinede kazık gibi olmuş tarayıcı framesi falan ps çalışıyormuş gibi hissediyorum içim daralıyor :C
-
Kurdum değişiklik olsun biraz kullanayım ama fena bişede değil hani