Harika Tarayici Maxthon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Arkadaslar yeni kesfettim harika bie tarayici Asiri hizli + olarak video mp3 download ozellikleri gorsellik falan on planda..

Sizlerle paylasmak istedim Daha fazla bilgi icin TIKLAYIN

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

bi süre kullanmıştım internet explorer tabanlı değişik bişeydi ama hızlı açıyodu sayfaları.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

tırt birşey buda

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-Maxthon-3-126882/

maxthon iyidir hızlıdır ama belli bir süre sonra sıkıyor opera gibi kendilinden bir çok özellik ile geliyor 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

uzun zaman önce kullanmıştım 2-3 ay kadar.. sonra google chrome diye bişey geldi herşeyi sildi süpürdü :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

uzun zaman oncesini bilmiyorum ama suan asiri hizli ve ozellikleri harika. ff + operadan daha guzel geldi bana ..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Çok berbat geldi bana. ayrıca neresi hızlı onu anlayamadım.Chrome daha hızlı test ettim. Kütük gibi tarayıcı,deyim yerindeyse firefox çakması

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

whopper bunu yazdı:
    -----------------------------

Çok berbat geldi bana. ayrıca neresi hızlı onu anlayamadım.Chrome daha hızlı test ettim. Kütük gibi tarayıcı,deyim yerindeyse firefox çakması

maxthon sayfaları ön belleğe alır ve bir değişiklik yoksa aynı şekilde açar , yani chrome dan daha hızlıdır çünki aynı şeyleri tekrar yüklemez. bunun sağlıklı oturması programa bir kaç saat ver tüm favori sitelerine gir gez  .  maxthon da internetin daha performanslı çalıştıgını düşünüyorum özellikle flash ve ağır sitelerde kasma yapmıyor 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

whopper bunu yazdı:

maxthon sayfaları ön belleğe alır ve bir değişiklik yoksa aynı şekilde açar , yani chrome dan daha hızlıdır çünki aynı şeyleri tekrar yüklemez. bunun sağlıklı oturması programa bir kaç saat ver tüm favori sitelerine gir gez  .  maxthon da internetin daha performanslı çalıştıgını düşünüyorum özellikle flash ve ağır sitelerde kasma yapmıyor 

çok doğru anlatmışsın fakat belirli süre kullanımdan sonra sıkıyor

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

habitrail bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

whopper bunu yazdı:

Haklısın hacı şimdi şimdi anladım.İlk kullandığımdan çok farklı bi tablo var ortada.. Yinede kazık gibi olmuş tarayıcı framesi falan ps çalışıyormuş gibi hissediyorum içim daralıyor :C

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Erkek

Kurdum değişiklik olsun biraz kullanayım ama fena bişede değil hani

Toplam Hit: 2676 Toplam Mesaj: 17