İnanılmaz Fiyatlara İnanılmaz Android Telefonlar (Satış Konusu Değildir)
-
Yahu müridler şu son zamanlarda andorid telefon arayışı içindeyim de bir siteye rastladım. Araştırmam sonucu hayatımda hiç duymadığım işler döndüğüne şahit oldum.
Özellikle donanımhaberde bu işi özellikle yapanlar var. Telefonlar çin malı cpu kullanıyor. Ama bildiğimiz çin malı, yüksek ses çıkaran o eski telefonlar gitmiş Galaxy S3 ile kafa kafaya giden telefonalar gelmiş. Abartmıyorum telefonlar s3 ve iphone 4s gibi piyasa sahibi telefonlarla kafa kafaya gidiyor.
En güzel yanları ise replika olmamaları. Adamlar bildiğin kendi markasını üretiyor. Malzeme kalitesi çin malı kavramını çürütecek düzeyde.
Bu telefonlar yeni nesil MTK işlemci kullanıyorlar. Bu işlemcilerin özelliği Andorid, 20mpe kadar kamera, 32gb a kadar hafıza, 2gb a kadar ram, 8 çekirdeğe kadar işlemci gücü destekliyorlar.
Bu siteden bakabilirsiniz. Benim aklıma yattı, kullananların yorumlarını aldım memnun olmayan bir kişi bile yok. Ömrüne gelirsek 2 yıl boyunca hatasız kullananlar mevcut.
Bu telefonlar sizce alınır mı ? Fiyatları çok uygun. Türkiye'ye getirip iki katı fiyatına satanlar mevcut ama ben kendi sitesinden almak istiyorum. Gümrükte falan bir sorunla karşılaşırmıyım sizce ?
-
Androidin handikapi guncelleme, arkasinda yazilim destegi olmadiktan sonra en baba islemciyi ramide koysan o telefondan istedigin verimi alamazsin. Note 2 kullaniyorun sayisini bilmedigim kadar rom var hicbiri kendi orjinal romundan aldigim kadar verim ve sorunsuz kullanim saglamiyor. Simdi telefon alicak olsam nexius yada lg g2 alirdim. Benim nacizane tavsiyem donanim olarak guclu ama yazilim olarak supheli telefonlar yerine bilindir markalara yonelmen olacaktir.
-
sınırda satılıyodu askerdeyken bunlardan 1 tane almıstım eve gelene kadar pert oldu :S cabuk bozuluyo
ustura tarafından 14/Nis/14 14:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Ne kadar güzel yazmışsın. :) Yurtdışından gelen tüm kargolar İstanbul'da PTT merkezinden kontrol edilir.Eskiden Topkapıdaydı bu merkez sadece şüpheli gördükleri paketleri açıp bakıyorlardı.Şimdi Başakşehir'e taşındılar tüm paketler X-ray'e giriyor.Yani hiç kaçarı yok yakalanırsın.Telefon olduğunu anladıkları zaman 1-2 hafta merkezde bekletirler sana mektup yollarlar gelin bakın diye.Gitsende bir şey olmayacak.Bunu alamazsınız deyip geldiği adrese geri yollayacaklar.Ek olarak PandaWill Türkiye'ye gönderimi bıraktı artık bu gümrük meseleleri yüzünden.Çinden kaçak telefon getirmek için Irak, Suriye, İran sınırında adamların olacak yada Esenler Otogarında.Otobüslerde neler dönüyor bi bilseniz :)
Ek olarak bende Lenovo A850 var.Galaxy S3'ün eline veriyor 350 liralık cihaz.
mkyb tarafından 14/Nis/14 14:36 tarihinde düzenlenmiştir
-
@Mustafa Aynen öyle s3ün eline verecek cihazlar var, hatta bu yeni çıkan 8 çekirdekli 180 dolarlık cihazlarla s4 yine kafa kafaya gidiyor. Ayrıca sağolasın hocam ben de bunu sormuştum, hiç şansımız yok yani.. Çok saçma bir kural.
@oksijen Bilmiyorum hocam 4.2 veya 4.3 yüklenmiş cihaz gönderiyorlar. Hatta sen sipariş notu düşersen Türkçe dil de yükleniyormuş. Güncelleme destekli telefonlar da çıkaracaklarını söylüyorlar ama gümrükten geçmedikten sonra neye yarar ki.. Yine saçma sapan kısıtlamaların ülkesi yine Türkiye.
@ustura Donanımhaberde çok uzun süre kullandığını söyleyenler var hocam klüpleri bile var. Ama yine de reelde kullanan birine kulak vermek lazım tabi.
Bu arada gümrük sıkıntısı çekmeden getirtebilecek varsa iletişime geçelim. Çok uçuk olmayacak şekilde farkını öderim. Kaydı kuydu bana ait.
-
Lenovo - Jiayu - Zopo - iNew - ZTE - Huawei - HTM
Bu saydığım markalar en kaliteli ve bilindik markalar.Yamukları olmaz.
-
Eline verirmiş göbeğine attırırmış bırakın bu işleri, çin malı her zaman adi olacaktır çünkü kopyadan ibarettir. Paranız yoksa kullanırsınız, paranız varsa kullanmazsınız bu kadar basit. Eşşeği Ayşe diye yedirmeye çalışmamak lazım.
-
RETRET bunu yazdı
Eline verirmiş göbeğine attırırmış bırakın bu işleri, çin malı her zaman adi olacaktır çünkü kopyadan ibarettir. Paranız yoksa kullanırsınız, paranız varsa kullanmazsınız bu kadar basit. Eşşeği Ayşe diye yedirmeye çalışmamak lazım.
-
RETRET bunu yazdı
:) banane abi sanki ben satıyorum ne yedirmeye çalışcam. Fikrinizi sordum alınır mı alınmaz mı ? Gümrüğe takılır mı takılmaz mı ? Akıl verin demedim.
DadasAdam tarafından 14/Nis/14 18:03 tarihinde düzenlenmiştir -
RETRET bunu yazdı
Çin malı dandik olayı eskide kaldı.Adamlar parasına göre mal üretiyor.Şuanda piyasadaki tüm cep telefonları Çinde üretiliyor.Ek olarak teknoloji şans işi adam tonla verip iPhone 5s alıyor telefon kutudan bozuk çıkıyor.Hiç belli olmaz.
-
Geçenlerde başka benzer bi siteden burdan bi arkadaş getirtti kimdi unuttum ama.
150 dollara falan almıştı telefonu.Arada gözden kaçan olursa telefon sana gelir.
İş şansa kalmış gibi bişey yani.