İnanılmaz Fiyatlara İnanılmaz Android Telefonlar (Satış Konusu Değildir)
-
bende bunların sar değerlerini merak ediyorum bu konudada bir bilgiye ulaşamadım
-
sunyy2003 bunu yazdı
bende bunların sar değerlerini merak ediyorum bu konudada bir bilgiye ulaşamadım
Büyük markaların kullanma klavuzlarında yazıyor.
-
@beyinadam
Pandawill Türkiye'ye gönderim yapmıyor artık.
-
Mustafa bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
Büyük markaların kullanma klavuzlarında yazıyor.
büyük markalar derken zopo huawi vs vs gibi markalardan bahsediyorum nokia sony samsung her yerde yazıyor zaten
-
Gsmarena'da yazıyor hocam. Ek olarak üreticinin sitesine girip pdf şeklinde kullanma kılavuzuna bakabilirsin.
-
10 çekirdekmiş 20 inç ekranmış bunların hiçbir önemi yok, kaliteli malzeme, hoş tasarım önemli ve tabiki marka
-
mataramasuko bunu yazdı
10 çekirdekmiş 20 inç ekranmış bunların hiçbir önemi yok, kaliteli malzeme, hoş tasarım önemli ve tabiki marka
Aynen hocam bende Lenovo K900'e sulanıyorum ama para yok amk :(
-
mataramasuko bunu yazdı
hocam öyle diyorsun bizim şirkete gelen telleri bende inceliyorum bakıyorum gorilla glass ekran olsun tasarım olsun şıklık olsun çok iyi malzeme kalitesini ancak 1 sene sonra görebiliriz kalite neye göre kalite bende de s3 mini var nereye vurdum bilmiyorum kenarlarındaki gri şerit küçük bir yeri göçmüş bunları düşünürsek zaten ericsson 688 filan kullanalım
artık tüm elektrikli aletler kullan at şeklinde malzeme kalitesi beklememek gerekli bence
bence şu anda çinliler aştı kendini evet bir kaç yıl önceki telefonları berbattı kesinlikle ama şu anda yok öyle bir şey
-
Konuyu baltalamak gibi olmasın ama bu telefonların sar değeri yüksektir yani adamı kanser yapar. Bu yüzden yarım saatten fazla telefonla görüşme yapılacaksa kulaklık ile yapılmalı diğer türlü riskli..
-
essan bunu yazdı
Konuyu baltalamak gibi olmasın ama bu telefonların sar değeri yüksektir yani adamı kanser yapar. Bu yüzden yarım saatten fazla telefonla görüşme yapılacaksa kulaklık ile yapılmalı diğer türlü riskli..
Keşke konuyu tam okusaydın hocam.