folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İnanılmaz Fiyatlara İnanılmaz Android Telefonlar (Satış Konusu Değildir)

İnanılmaz Fiyatlara İnanılmaz Android Telefonlar (Satış Konusu Değildir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

bende bunların sar değerlerini merak ediyorum bu konudada bir bilgiye ulaşamadım

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

bende bunların sar değerlerini merak ediyorum bu konudada bir bilgiye ulaşamadım

Büyük markaların kullanma klavuzlarında yazıyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@beyinadam 

Pandawill Türkiye'ye gönderim yapmıyor artık. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

Büyük markaların kullanma klavuzlarında yazıyor. 

büyük markalar derken zopo huawi vs vs gibi markalardan bahsediyorum nokia sony samsung her yerde yazıyor zaten

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Gsmarena'da yazıyor hocam. Ek olarak üreticinin sitesine girip pdf şeklinde kullanma kılavuzuna bakabilirsin. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

10 çekirdekmiş 20 inç ekranmış bunların hiçbir önemi yok, kaliteli malzeme, hoş tasarım önemli ve tabiki marka

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

10 çekirdekmiş 20 inç ekranmış bunların hiçbir önemi yok, kaliteli malzeme, hoş tasarım önemli ve tabiki marka

Aynen hocam bende Lenovo K900'e sulanıyorum ama para yok amk :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

hocam öyle diyorsun bizim şirkete gelen telleri bende inceliyorum bakıyorum gorilla glass ekran olsun tasarım olsun şıklık olsun çok iyi malzeme kalitesini ancak 1 sene sonra görebiliriz kalite neye göre kalite bende de s3 mini var nereye vurdum bilmiyorum kenarlarındaki gri şerit küçük bir yeri göçmüş bunları düşünürsek zaten ericsson 688 filan kullanalım 

artık tüm elektrikli aletler kullan at şeklinde malzeme kalitesi beklememek gerekli bence

bence şu anda çinliler aştı kendini evet bir kaç yıl önceki telefonları berbattı kesinlikle ama şu anda yok öyle bir şey 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Konuyu baltalamak gibi olmasın ama bu telefonların sar değeri yüksektir yani adamı kanser yapar. Bu yüzden yarım saatten fazla telefonla görüşme yapılacaksa kulaklık ile yapılmalı diğer türlü riskli..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı

Konuyu baltalamak gibi olmasın ama bu telefonların sar değeri yüksektir yani adamı kanser yapar. Bu yüzden yarım saatten fazla telefonla görüşme yapılacaksa kulaklık ile yapılmalı diğer türlü riskli..

Keşke konuyu tam okusaydın hocam.

Toplam Hit: 4746 Toplam Mesaj: 33