İnsanlığın Teknolojik Seviyesi Ve Uzaylılar
-
Merhaba arkadaşlar,
Nette karşılaştığım kadarıyla birçok uzaylı inanışa göre insanların tarihte uzaylılar tarafından yönlendirildiği, medeniyetimizin gelişimini uzaylılara borçlu olduğu gibi şeyler okudum.
Ben kendi adıma etrafımdaki binalar, uçaklar, elektronik devreler, makineler, bilgisayarlar, füzeler, felsefeler, düşünceler... gibi şeylere bakınca insanın ne kadar muhteşem ve zeki bir yaratık olduğunu görüp bu zekanın bir parçası olduğum için kendimle gurur duyuyorum.
İddia odur ki biz bunları bizden daha zeki uzaylı yaratıklara borçluyuz.
Bu tarz bir inanış içinde olan arkadaşlara soruyorum, ve bunu eleştiri amacıyla değil, gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Sahip olduğumuz bu gelişmiş teknolojik seviye size imkansız/insanötesi mi geliyor?
Siz uzaylılara inanırken, insana mı inanmıyorsunuz?
-
ya bunları bilemeyiz ancak 2bin yıl öncesine ait çıkan piller felan (ne kadar doğruysa) düşündürtüyor :)
-
uzaylıların bizden daha ileri bir teknolojiye sahip olup olmadıklarını bilemeyiz (belkide varlar ama bizden geriler)
bu tesadüfi icatlara , o gezegendeki yaşamın oluşma süresine (kaç yıldır kafalarını kullanabiliyorlar ?? )
ve coğrafyalarına bağlı ( ellerindeki elementler madenler maddeler vs vs )
belki bundan 50 100 yıl sonra biz , bizden biraz daha az gelişmiş bir gezegen bulabiliriz yada bizden iyileri bizi bulur.
fakat şöyle bişi var , gelecek daha hızlı gelecek
yani her yıl teknolojinin gelişme hızı artıyor çünki elinizdeki güç arttığı için o bilim ile daha iyisini bulabiliyorsunuz.
hiç belli olmaz ancak elimizdekilerin insan tarafından üretildiğini düşünüyorum
-
Öncelikle buluşlar,icatlar konusu bana hep çok garip gelmiştir.Biri der ki aa elma düştü yer çekimi! biri hamamda testiyi görür kaldırma kuvveti! diğeri akşam eve giderken 2 3 gazı fırında unutur Teflon u bulur! öteki atom saati yapayım derken Laser i bulur!Kısaca ya kardeşim bu adamlar tamamen tesadüfi şekilde buluyorlar bunları tamam uğraşıyorlar ama gördüğümüz üzere çoğu tesadüf sonucu...
Bizden öncekilerinde pil yapma olayıda gayet mantıklı bence gördüğünüz üzere keşifler genellikle tesadüfi o an öyle olması onun bulunması gerekiyormuş demek ki çok derin düşünmeye gerek yok gayette insan zekası bunlar ...
Zamanında birbirinden teknoloji saklanmış demek ki sonra da bulan kabile kaybolunca teknolojileri de kaybolmuş.Sonuçta teknolojiyi kullanmayı bilmezsen hiçbir işine yaramaz...
He bir de o tee ne zaman bulunan pil ile bizim onu görmeden binlerce yıl sonra aynı dizaynda bir pil denen şey bulmamız da insan zekasının kanıtı bence ;)
-
dünya üzerinde her 10 milyon yılda bir 25 kilodan ağır her canlı yaşamını yitirir.
kaynak:nat.geo
şimdi biri çıkıp yazmasın yine;kutsal kitapta yazana göre en üstün canlı insandır diye.o ayrı konu.o üstünlük yaradanın katında üstünlüktür.şu an biz üçüncü boyuttayız.aklımızın alabildiği bu çünkü.belki daha onlarca boyut vardır.ki bu boyutlarla iletişim hz.süleyman döneminde yasaklanmıştır.o yüzden herhangi bir boyuttan birisinin size doğru geleceğinden korkmayın.nasıl olur?parapsikoloji ile mümkün olduğu inancındayım.ama o da aklımızın aldığı kadarıyla.kimin aklı alır;?bilim adamlarının deyişiyle 'tanrı hastalığın tedevisidir,uzaya çıkabilmektir,ışık hızına ulaşabilmektir,tanrı bilimdir.' o yüzden evvela bilmek lazım.önce beyinimizin derinliklerine inip yapabileceklerimizi keşfedebilmemiz lazım.neyse ben biraz flying iyi geceler cümleten...
-
onemli olan insanin gercekte ne oldugu. özün nereye ait oldugu.
-
teknolojinin hızlı gelişimi transistörün icadından sonra olmuştur bu bir gerçek. vaktinde okuduğum bir yazı yada izlediğim bir videoda tam hatırlayamıyorum hangisi, transistörün amerikada düşen bir uçan daireden alınarak kopyalandığı ve kullanılmaya başlandığı gibi birşey söylüyordu rivayet olabilir gerçekte olabilir ama uzaylılarada borçlu değiliz heralde herşeyi insan evladıda eşek değil ya :)
-
Arkadaşlar piramitleri uzaylılar inşa etti deniyor buraları depo amaçlı kullandılar tamam ama benim anlamadım nokta şu;şu anda dünyanın en büyük piramidi Keops sayılıyor ancak çinde bulunan ve keopstan 2 kat daha büyük olan Beyaz piramid neden örtbas edilmeye çalışılıyor acaba?
İnanmayanlar için soruyorum ve mantıklı bir açıklama bekliyorum Mayaların inşa ettiği piramitlerin içinde bahsettikleri yıldızları biz bu yüzyılda zar zor keşvettik ki bazıları hala meçhul,bu adamlar bunları nerden biliyordu sizce?yani bunlar gerçekten ilginç..Kitaplara falan bakıyorum "mayaların astronomi bilgisi çok ileriydi,şaşırtıcı derecede ileri" falan yazıyor bu nasıl bi ilerilik ki 21,yy teklonojisinin yeni keşvettiği ve hala keşvedemediklerini nerden buldu bu adamlar?
Onlara göre(yanılmıyorsam) "Yıldızlardan gelen tanrılar" gerçekten uzaylılar olabilir bence.Onların uydurdukları bir şey olduğunu hiç sanmıyorum çünkü piramidlerdeki çizimlere dikkat edin lütfen.Beyaz Piramid'in neden örtbas edildiğini de hiç öğrenemeyeceğiz sanırım.Bu arada Beyaz Piramid için Türk Piramidi de derler.
-
bilmem duydun mu daha önce Maya'ların Mu'dan geldiklerine dair iddialar var TÜrk oldukları ile ilgilide ki Mu'lularda her ne kadar teknolojideki gelişimleri bilinmesede astroloji gibi konularda çok yol kat ettikleri söyleniyor.
-
Biocyte bunu yazdı:
-----------------------------bilmem duydun mu daha önce Maya'ların Mu'dan geldiklerine dair iddialar var TÜrk oldukları ile ilgilide ki Mu'lularda her ne kadar teknolojideki gelişimleri bilinmesede astroloji gibi konularda çok yol kat ettikleri söyleniyor.
-----------------------------Evet hocam duydum baya yazı okudum o konuda.Zaten işin özü orda yatıyor hocam Beyaz Piramid Türk Piramididir ve örtbas ediliyor.Atatürk zamanında birisini görevlendirmiş bu konuyu araştırması için.Ancak Atatürk'ün ölümünden sonra araştırma son bulmuş yanılmıyorsam.
-
evet öyle sayılır ama Sinan Meydan diye bir tarihçi ve yazar var o bayagı araştırıyo bu konuyu izlemediysen videoları mevcut google.video da biraz kuşkulu yakşassamda böyle birşeyin gerçekliği heyecanlandırıyo beni. ha bide ingiliz rahmetli bi tarihçininde bu konuda ciddi araştırmaları ve bulgularıda varmış.