folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder İşten Ayrıldım Kredi Ve Kredi Kartımı Ödiyemicem

İşten Ayrıldım Kredi Ve Kredi Kartımı Ödiyemicem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cafer_C
    Cafer_C's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar 15 Bin lik Kredim Var 6 . taksitini ödedim

2  tane kredi kartım var

1-garanti yapılandırdım 500 tl

2 akbank yapılandırdım şuanda 750 tl

işsizim bunları ödiyemicem güncel kanunlarla ilgili bilgisi olan birisi varsa söylermi ne yapabilirim veya bankalar ne yapabilir.

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Halkbank'a 7bin küsür borcum var 1-2 sene once adrese haciz bankaya e-haciz sonra sene sonları dosya aktif gözüksün diye ihtar başkada birşey yok.

avukat mal varlığı beyanı istemek için aradı vermez isem cezası var hapis yatarsın dedi oyle kaldı zaten hiçbirşeyim yok. Şuan ögrenciyim belki ondan ses etmiyorlar bilemiyorum ama şuan hiçbir şekilde bana bulaşmıyorlar. İleri de ne olur bilmiyorum o yuzden takip teyim.

Çizik.

Edit : kredi kartı vermişlerdi +9 tl var alacaklıyım yani. 2 senedir kullanım süresi geçti yenisi gelmedi ama hala maile ekstre gonderiyorlar.

erdiburak tarafından 10/Şub/14 12:56 tarihinde düzenlenmiştir

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Ödemelerini yapmassan, işe başladığın zaman maaşının bir kısmına el koyarlar.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bi bok olmaz ödeme amk

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Bangaya sor hacım :) Müşteri hizmetleri denen bişey var :) Kredi kartını bilmiyorum ama kredilerde sigorta yaptırıyolar. Ölürsen borcun kalmaz. Bi düşün :D

Şaka bi yana cidden öyle ölmediğin sürece gelip o parayı senden fitil fitil alırlar. İşsizlik maaşı için başvur. Ordan ödeme yap biraz. En kısa sürede iş bul. Ek olarak söylemeden edemiycem. Maaşın ne kadardı sana 15000 TL + 2 kredi kartı veriyorlar. Yani mecburi bir durum değilse o krediyi niye çekiyosun abicim. Şimdi kredi kartımla ayfon aldım dersen vallahi söverim sana haberin ola :D

Krediyi çektiğin banka müşteri hizmetleri ara durumunu anlat. İş bulana kadar erteleme olayı oluyor ödemelerde. Onu şeettir.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

işten patron çıkardıysa tazminat iste onunlada borcunu öde

ama sen çıktıysan bir üstteki yorum mantıklı bankadan  erteleme iste.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hacize kadar yolu var zamanında gelir güvencesi sigortası yaptırdaydın yada işsizlik sigortası şimdi hepsi öder maaş da alırdın 6 ay

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yanlışlıkla kredi kartı sigortası yaptırmış olabilirsin bi sor bakalım bankaya

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cafer_C
    Cafer_C's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    erdiburak bunu yazdı

Halkbank'a 7bin küsür borcum var 1-2 sene once adrese haciz bankaya e-haciz sonra sene sonları dosya aktif gözüksün diye ihtar başkada birşey yok.

avukat mal varlığı beyanı istemek için aradı vermez isem cezası var hapis yatarsın dedi oyle kaldı zaten hiçbirşeyim yok. Şuan ögrenciyim belki ondan ses etmiyorlar bilemiyorum ama şuan hiçbir şekilde bana bulaşmıyorlar. İleri de ne olur bilmiyorum o yuzden takip teyim.

Çizik.

Edit : kredi kartı vermişlerdi +9 tl var alacaklıyım yani. 2 senedir kullanım süresi geçti yenisi gelmedi ama hala maile ekstre gonderiyorlar.

bende açık öğretim öğrencisiyim üstüme hiç bir şey yok ailemle  yaşıyorum hiç bir gelirim yok . 

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cafer_C
    Cafer_C's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Bangaya sor hacım :) Müşteri hizmetleri denen bişey var :) Kredi kartını bilmiyorum ama kredilerde sigorta yaptırıyolar. Ölürsen borcun kalmaz. Bi düşün :D

Şaka bi yana cidden öyle ölmediğin sürece gelip o parayı senden fitil fitil alırlar. İşsizlik maaşı için başvur. Ordan ödeme yap biraz. En kısa sürede iş bul. Ek olarak söylemeden edemiycem. Maaşın ne kadardı sana 15000 TL + 2 kredi kartı veriyorlar. Yani mecburi bir durum değilse o krediyi niye çekiyosun abicim. Şimdi kredi kartımla ayfon aldım dersen vallahi söverim sana haberin ola :D

Krediyi çektiğin banka müşteri hizmetleri ara durumunu anlat. İş bulana kadar erteleme olayı oluyor ödemelerde. Onu şeettir.

bankayı aradığımda hiç bir şekilde yardımcı olmak istemiyorlar hele uyuz bi müişteri temsilcim war allahlık elinde gelse canımı alıp kapatcak borcu :)

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cafer_C
    Cafer_C's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cafer_C bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

bankayı aradığımda hiç bir şekilde yardımcı olmak istemiyorlar hele uyuz bi müişteri temsilcim war allahlık elinde gelse canımı alıp kapatcak borcu :)

bu arada maaşım 2.250 TL di :)

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Toplam Hit: 3832 Toplam Mesaj: 19