İşten Ayrıldım Kredi Ve Kredi Kartımı Ödiyemicem
-
bankanın online işlemlerinden sigorta poliçelerine baktığımda iki tane sigorta var
1- ailem garantide
2- yenileme garantili kapsamlı kredi hesabı
diye 2 tane sigorta var iş görürmü bunlar ??
kredi kartında işsizlik sigortasına baktığımda Seçtiğiniz kartın statüsü başvurduğunuz ürün için uygun değildir. diye hata veriyor .
sizce nedir durum
-
DJ_Alper bunu yazdı
yanlışlıkla kredi kartı sigortası yaptırmış olabilirsin bi sor bakalım bankaya
garanti beni aradı işten ayrılmışsınız dedi size her ay karşılıksız 500 tl vereceğiz tamam dedim yatırın parayı
baktım yok veremiyoruz efendım 1 sene çalışmış olmanız lazım dedi niye aradınız dedim yanlışlık oldu dediler kapattılar
evlat acısı gibi koydu kadın resmen taşşak geçti benle
hemde ilk çok guzel konuştu ardından ser bir dille tersler gibi tamam siz yararlanamazsınız iyi günler başka sorunuz varsa yardımcı olamam vaktimiz doldu dedi
-
zalimadam bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
garanti beni aradı işten ayrılmışsınız dedi size her ay karşılıksız 500 tl vereceğiz tamam dedim yatırın parayı
baktım yok veremiyoruz efendım 1 sene çalışmış olmanız lazım dedi niye aradınız dedim yanlışlık oldu dediler kapattılar
hemde ilk çok guzel konuştu ardından ser bir dille tersler gibi tamam siz yararlanamazsınız iyi günler başka sorunuz varsa yardımcı olamam vaktimiz doldu dedi
ben 1,5 sene çalıştım aynı yerde bana verirlermi acaba
-
Cafer_C bunu yazdızalimadam bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
ben 1,5 sene çalıştım aynı yerde bana verirlermi acaba
banka yaptıysa kredi kartı sigortası verirler
-
kredi kartında işsizlik sigortasına baktığımda Seçtiğiniz kartın statüsü başvurduğunuz ürün için uygun değildir. diye hata veriyor
sence olurmu ?
-
Cafer_C bunu yazdı
kredi kartında işsizlik sigortasına baktığımda Seçtiğiniz kartın statüsü başvurduğunuz ürün için uygun değildir. diye hata veriyor
sence olurmu ?
hocam bankayı ara sor varmı diye yoksa zaten şuan yaptırmanın anlamı yok ödeme yapmazlar birde sigorta parası girer boşu boşuna :D
bu sigortalar önemli aslında da bizim millet pek siklemiyo :)
http://www.allianzyasamemeklilik.com.tr/Content/kredi-karti-odeme-guvencesi-sigortasi.aspx
yapıkredi için anlatmış adam
DJ_Alper tarafından 10/Şub/14 15:37 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdıCafer_C bunu yazdı
sence olurmu ?
hocam bankayı ara sor varmı diye yoksa zaten şuan yaptırmanın anlamı yok ödeme yapmazlar birde sigorta parası girer boşu boşuna :D
bu sigortalar önemli aslında da bizim millet pek siklemiyo :)
sabahtan bankayı arıyım bakalım yoksa sonuç kötü :)
-
edit yanlış konu :D
DadasAdam tarafından 11/Şub/14 20:09 tarihinde düzenlenmiştir