folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Newyork Veya Londra‘ Da Dil Eğitimi

Newyork Veya Londra‘ Da Dil Eğitimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ingilizce konusunda geliştirmek istiyorum kendimi.

Türkiye de 9 ay 1 yıl kurslara gidip 2 bin tl vermektense

ABD yada İngiltere ye gidip 6 ay orada dil eğitimi almak daha mantıklı geliyor.

Araştırdım fiyatları.

ABD de

aylık 150 dolar ile 900 dolara kadar dil eğitimi veren yerler var.

Aile yanı haftalık 150 dolara kalabileceğimiz yerler var. Yurtlarda haftalık 100 dolara kalabileceğimiz yerler var.

İngiltere' de 250 £ ile 500 £ aylık fiyatlar.

Şimdi ben 6 ay ABD de kalırsam ortalama gıda giderim ne kadar olur?

Ya da tavsiye eder misiniz? Gidenler var mı?

6 Ayda TR den daha fazla pratik yapmış olacağım için daha yararlı olur kanısındayım.

ne dersiniz?

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

bir up olsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynen kardeşim bende ya cok iyi şekilde ingilizce ve rusçaya ihtiyacım var..

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek

ben New York'ta Kaplan'a gitmiştim gayet güzeldi ama fiyatları biraz pahalı sanırım. Eğer biraz ingilizce altyapın varsa bence ucuz yollu bir dil kursuna git, sırf öğrenci vizesi alabilmek için. Çünkü oradaki kursta aldığın eğitimden çok yaşamanın getirdiği pratiklerle ingilizcen gelişiyor. Kurs hikaye yani, kursu araç olarak kullanıp at kapağı New York'a derim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

kardesim ben amerikadayim, new jersey. dil okullarinin 150dolara kadar indigi yerler, ingilizceyi sokakta ogrenmis meksikali hocalarin, eften puften sistemde, taa am is are dan basladigi ingilizcedir. buralara geleceksen kaliteli bir universitenin dil okulunu tercih etmeni tavsiye ederim. new yorkta bircok universite var, aralarinda dil okuluyla unlenmis uniler de var. 6 ay boyunca doktora yapar gibi yogun dil egitimi alabilirsin. 

kalacagin yerler konusunda aile yani, yurt falan ben bilmiyorum buralarda. ama new york oteller pahali bilesin. ev kiralari ise, Turkiye'de ahir kategorisine koyacagin evlere 1000 dolar para veriyorsun. http://newyork.craigslist.org/ burdan housing bolmesine tiklayarak kiralari ortalama olarak gorebilirsin.

aylik masraflara gelince, yiyecek, icecekde new jersey turkiye ile birebir. ama soyle ki, turkiyede sakizi 1liraya aliyorsan, burada 1 dolar. new york biraz daha pahali. ulasim konusu da sorunlu. araba alman gerekebilir 6 ayliga da gelsen. araba ve benzin ucuz ama biliyorsun.

amerikayi dilim dondugunce analiz ettim sana. tavsiyeme gelince turkiyede 2 bin degil, bin lira da deseler, gel buraya. masrafi bir kere yaparsin ama dili omur boyu adam gibi ogrenirsin. yillarca dil ogrendigimi sanmisim ben.

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

@mizahi

O dil okulu için hangi tür vize almamız gerekıyor,

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

kardeşim eğitim görmekteysen Work And Travel  ya da  buna benzer eğitimlere katılabilirsiniz 

Önerim Malta bu konuda çok cüzi rakamlarla  sizlere dil imkanı sağlıyor 

dil öğrenin geliştirin bize de yardımcı olun :)

kolay gelsin 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

bana da çok mantıklı geldi. konuyu takibe alim.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

@mizahi

O dil okulu için hangi tür vize almamız gerekıyor,

dil okuluna Turkiye'den basvuruyosun. kabul aliyorsun. okul sana, kendi imkanlarinla geliyorsan f1 vizesi gonderiyor. devlet eliyle geliyorsan j1. tanidigim butun dil okulu okuyanlar f1. 

All I need is a possibility.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Takipteyim

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

mizahi hocam bana ortalama 3-4  ay ingilizce öğrenip amerika da kalmak yaşamak için toplam gerekli mebla ne olmalıdır?

araba yı unutalım :)

Toplam Hit: 2086 Toplam Mesaj: 16