Sıradaki Kurban Benmişim :)
-
3 Saat öncesine kadar hesabıma erişebiliyorken artık erişemiyorum. HF hesabım kapatıldı :) Burada paylaştığım bütün linkler HF hesabımdaydı. O yüzden indiremediğiniz dosyalar için bana sayıp sövmeyin diye bu konuyu açtım :) Hesabıma gönderdikleri mail ve hesap ekran görüntüsüde aşağıda :) HF' bitti :)
-
geçmiş olsun hocam.
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
geçmiş olsun hocam.
-----------------------------Okadar emek çöpe gitti :)
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
geçmiş olsun hocam.
-----------------------------kaliteli paylaşımcıların başında geliyorsun hocam forumda paylaşımlara inşallah kaldığın yerden devam edersin. :)
-
hotfile'ye sokam sana bişey olmasın dostum :) Biz çekeceğimiz dosyaları çektik paylaşımlarından.
-
sayımları düzgün alternatif filehost ararsan pm at :)
-
olacağı buydu çekler iptal yani :) bunla geçmiş olsun
-
oha :|
-
geçmiş olsun.
-
bendeki şansın amk . geçmiş olsun hocam . arkadaşında dediği gibi sana bişe olmasın :)
-
Sağolun hocalar :) Bana sıra gelene kadar ohooo diyordum kendi kendime ki pat gitti :) Paylaşımlarıma gösterdiğiniz ilgi ve olumlu cevaplarınız için teşekkür ederim :) Bakalım hızlı ve düzgün getirisi olan upload siteleri araştırıcam. Kafama yatarsa devam ederim paylaşımlara :) Şu aralar FS var aklımda. Paylaşımcı arkadaşlar FS hakkında ne düşünüyorsunuz :) Yada tavsiyeleriniz nedir :)