Sıradaki Kurban Benmişim :)
-
ya blogger kapatıldı hotfile banlıyor asıl şansız benim amk.. bende bu şans varken sıra her an banada gelebilir... geçmiş olsun
-
bu ara ben uploeded.to yu kullanıyorum. Euro Cinsinden kazandırıyor.hemde daha fazla kazanıyorsun.
kayıt olmak istersen Tıkla
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
hocam paylaşımlarını indirmek isteyenler adresin başına new ekleyerek indirebiliyolardı sanırım.
-----------------------------Sanırım artık olmuyor. Kaçkere denediysem olmadı. :)
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
bu arada hocam dosyaların isimlerini değiştirerek uplasana? ne bileyim, kvpusu108.avi.html yerine asdfghkvhgfsaps-108.avi diye o zaman da siliyorlar mı?
-----------------------------Zaten öyle upload yapıyordum hocam :) HF zeki çıktı.
-
filesonic ,oron bu aralar heryer bunların linkiyle dolu gerçi fileserve başı çekiyor şuan ama ne bilim kanım ısınmadı fileserveye.
nasıl rapidin devri bittiyse hf de yalan oldu biaralarda herşeypaylaşmı ne vardı oda gitmişti gidenin yerine yenisi geliyor.
-
RaAmLis bunu yazdı:
filesonic ,oron bu aralar heryer bunların linkiyle dolu gerçi fileserve başı çekiyor şuan ama ne bilim kanım ısınmadı fileserveye.
nasıl rapidin devri bittiyse hf de yalan oldu biaralarda herşeypaylaşmı ne vardı oda gitmişti gidenin yerine yenisi geliyor.
-----------------------------Bende fileserve' yi düşünüyorum. Kullanan varmı acaba ? Ödeme durumu nasıl ?
-
Geçmiş olsun hocam, neden kapatıyolar olaya biraz fransız kaldım,?