Videoindir.İn Ve Mobil Opretörlerin Yeni Dolandırma Sistemi
-
internette gezinirken bir anda videoindir.in reklamı çıkar ve tamam dediğiniz andan itibaren cep telefonunuza 2 mesaj gelir.
1 aylık videoindir.in üyeliğiniz aktif edilir ve mobil operatorunuz sizin faturanıza 57 lira ek ücret yansıtır.
müşteri hizmetlerini aradığınızda evet sadece tamam düğmesine bastığınız için aylık videoindir.in üyeliğiniz var malesef ödemelisiniz gibi bir cevap alırsnız.
videoindir.in müşteri hizmetlerini aradığınızda ise kimse telefonu açmaz. sadece ısrarla üyeliğinizi iptal etmeniz istenir.
ve böylece aylık 57 lira ve üyelik iptal ettiğiniz için 14 lira daha size geçirmiş olurlar.
mobil opertörünüzün müşteri hizmetleri bu durumun gayet normal olduğu söyler .
sonuç: kafaya koydum videoindir.in sikip atmam lazım. bunları nereye nasıl şikayet ederim.
57 lira önemli değil ama aveanın bu dolandırıcılığa müsade etmesi beni gece gece deli etti.
ayrıca ben videoindir.in sitesine hiç girmedim belliki dolandırıyorlar. bana diyorki i phone 5 ile giriş yapıp üyeliği aktif etmişsiniz.
ulan ben luma 520 kullanıyorum dedim. yok diyor i phone 5 kullanıyorsunuz.
ne yapsam çözüme ulaşırım ?ssizlerde dikkat edin başınız ağrımasın.
teşekürler.
-
Bu tip mobil reklam veren siteler iyi para bırakıyor. 1 k mobil hite 35-40 lira gibi bir ücret. Özellikle adult sitesi olupta günlük 400-500 lira kaldıranlar var r10'da.
Her neyse BTK'ya şikayet edersen adamlar sike sike seni arayıp iban ister geri öder parayı hocam. Bir daha başına gelmesini istemiyorsan mobil ödemeyi kapatmalısın.
-
mustafa az ayrıntılı bilgi verirsen ona göre gidip gerekeni yapmaya çalışırım.
tüketici hakem heyetini aradım. diyorki mahkemeye git. aveayı şikayet et.
nasıl yapacaz şimdi bkt için nereye başvuracam. öylşe bir yere başımı vurayımki vurduğum yerden kemik sesi gelsin.
-
https://tuketici.btk.gov.tr/sikayetyaz/
Adamlara bir şey yapamazsın. Her şeyi kitabına uygun yapıyor gibi gösteriyorlar kendini. Operatörlerin bir suçu yok. Onlar sadece aracı. Nasıl ki bu yazıyı görüntülemeni ttnet sağlıyorsa o hesap.
-
Bimere basvur bimerden btk ya gider diye dusunuyorum.
-
site ıkınmaya başladı mı sizde de?
YekteranBaymedir tarafından 10/Ara/14 16:30 tarihinde düzenlenmiştir -
whois bilgilerinde telefon var Alp ogutmen diye birisine çıkıyor.
https://www.facebook.com/alpovutmen
-
tamam şikayeti birazdan yazmaya başlicam ama konuyu gizlemek istemiyorum beyler.
herkes bilgilensin.
aveayla birdaha görüştüm. diyorki adamlar dolandırıcı olablir ama herşeyi sisteme uygun yapıyorlar yapabileceğimiz bişi yok diyorlar.
yani kitabına uygun bir şekilde sikiliyorsunuz keyfini çıkarın kendinizi kasmayın canınız acıyabilir rahat bırkın kendinizi diyor avea.
bu videoindir.in ile ilgili bir çözüm buşunmazsa binlerce kişi mağdur olacak ve oluyorla.
teşekürler.
-
hacı bikaç tane daha var böyle site. telefonla googledan hangi video sitesine girersem gireyim direkt bu orospu çocukları çıkıyor. mobil video izlemek için tıkla falan diye. horospu evlatları
-
bir aydır araştırıyorum
yakında bende açacam öyle bi sistem
yasal bir yaptırımı yok yanlışlıkla tıklarsan para gider
-
geçenlerde hatırlarsanız x adlı kişinin videosu düşmüştü piyasaya, teldeydim merak ettim bi tıkladım aynı senin dediğin dümen allahtan telden mobil ödemeyi kapatmıştımda kurtuldum , yapacağın birşey yok hocam malesef altta bi kutucuk var onaylıyormusunuz diye onayladığın için gg wp oldu :)
Schwarz tarafından 10/Ara/14 18:19 tarihinde düzenlenmiştir