folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Videoindir.İn Ve Mobil Opretörlerin Yeni Dolandırma Sistemi

Videoindir.İn Ve Mobil Opretörlerin Yeni Dolandırma Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

internette gezinirken bir anda videoindir.in reklamı çıkar ve tamam dediğiniz andan itibaren cep telefonunuza 2 mesaj gelir.

1 aylık videoindir.in üyeliğiniz aktif edilir ve mobil operatorunuz sizin faturanıza 57 lira ek ücret yansıtır.

müşteri hizmetlerini aradığınızda evet sadece tamam düğmesine bastığınız için aylık videoindir.in üyeliğiniz var malesef ödemelisiniz gibi bir cevap alırsnız.

videoindir.in müşteri hizmetlerini aradığınızda ise kimse telefonu açmaz. sadece ısrarla üyeliğinizi iptal etmeniz istenir.

ve böylece aylık 57 lira ve üyelik iptal ettiğiniz için 14 lira daha size geçirmiş olurlar.

mobil opertörünüzün müşteri hizmetleri bu durumun gayet normal olduğu söyler .

sonuç: kafaya koydum videoindir.in sikip atmam lazım. bunları nereye nasıl şikayet ederim.

57 lira önemli değil ama aveanın bu dolandırıcılığa müsade etmesi beni gece gece deli etti.

ayrıca ben videoindir.in sitesine hiç girmedim belliki dolandırıyorlar. bana diyorki i phone 5 ile giriş yapıp üyeliği aktif etmişsiniz.

ulan ben luma 520 kullanıyorum dedim. yok diyor i phone 5 kullanıyorsunuz.

ne yapsam çözüme ulaşırım ?ssizlerde dikkat edin başınız ağrımasın.

teşekürler.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu tip mobil reklam veren siteler iyi para bırakıyor. 1 k mobil hite 35-40 lira gibi bir ücret. Özellikle adult sitesi olupta günlük 400-500 lira kaldıranlar var r10'da.

Her neyse BTK'ya şikayet edersen adamlar sike sike seni arayıp iban ister geri öder parayı hocam. Bir daha başına gelmesini istemiyorsan mobil ödemeyi kapatmalısın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

mustafa az ayrıntılı bilgi verirsen ona göre gidip gerekeni yapmaya çalışırım.

tüketici hakem heyetini aradım. diyorki mahkemeye git. aveayı şikayet et.

nasıl yapacaz şimdi bkt için nereye başvuracam. öylşe bir yere başımı vurayımki vurduğum yerden kemik sesi gelsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://tuketici.btk.gov.tr/sikayetyaz/

Adamlara bir şey yapamazsın. Her şeyi kitabına uygun yapıyor gibi gösteriyorlar kendini. Operatörlerin bir suçu yok. Onlar sadece aracı. Nasıl ki bu yazıyı görüntülemeni ttnet sağlıyorsa o hesap.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Bimere basvur bimerden btk ya gider diye dusunuyorum.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

site ıkınmaya başladı mı sizde de?

YekteranBaymedir tarafından 10/Ara/14 16:30 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheMayk
    TheMayk's avatar
    Erkek

whois bilgilerinde telefon var Alp ogutmen diye birisine çıkıyor.

https://www.facebook.com/alpovutmen

Sperm Gibi Adamlar Var İnsan Olma İhtimalleri Milyonda Bir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

tamam şikayeti birazdan yazmaya başlicam ama konuyu gizlemek istemiyorum beyler.

herkes bilgilensin.

aveayla birdaha görüştüm. diyorki adamlar dolandırıcı olablir ama herşeyi sisteme uygun yapıyorlar yapabileceğimiz bişi yok diyorlar.

yani kitabına uygun bir şekilde sikiliyorsunuz keyfini çıkarın kendinizi kasmayın canınız acıyabilir rahat bırkın kendinizi diyor avea.

bu videoindir.in ile ilgili bir çözüm buşunmazsa binlerce kişi mağdur olacak ve oluyorla.

teşekürler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacı bikaç tane daha var böyle site. telefonla googledan hangi video sitesine girersem gireyim direkt bu orospu çocukları çıkıyor. mobil video izlemek için tıkla falan diye. horospu evlatları

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

bir aydır araştırıyorum

yakında bende açacam öyle bi sistem

yasal bir yaptırımı yok yanlışlıkla tıklarsan para gider

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

geçenlerde hatırlarsanız x adlı kişinin videosu düşmüştü piyasaya, teldeydim merak ettim bi tıkladım aynı senin dediğin dümen allahtan telden mobil ödemeyi kapatmıştımda kurtuldum , yapacağın birşey yok hocam malesef altta bi kutucuk var onaylıyormusunuz diye onayladığın için gg wp oldu :)

Schwarz tarafından 10/Ara/14 18:19 tarihinde düzenlenmiştir

Ignorance is bliss.
Toplam Hit: 5993 Toplam Mesaj: 35