folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Videoindir.İn Ve Mobil Opretörlerin Yeni Dolandırma Sistemi

Videoindir.İn Ve Mobil Opretörlerin Yeni Dolandırma Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

aynısı banada turkcell'de oldu her yere başvurdum bağırdım  çağırdım bi bok çıkmadı:/ 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

internette gezinirken bir anda videoindir.in reklamı çıkar ve tamam dediğiniz andan itibaren cep telefonunuza 2 mesaj gelir.

1 aylık videoindir.in üyeliğiniz aktif edilir ve mobil operatorunuz sizin faturanıza 57 lira ek ücret yansıtır.

müşteri hizmetlerini aradığınızda evet sadece tamam düğmesine bastığınız için aylık videoindir.in üyeliğiniz var malesef ödemelisiniz gibi bir cevap alırsnız.

videoindir.in müşteri hizmetlerini aradığınızda ise kimse telefonu açmaz. sadece ısrarla üyeliğinizi iptal etmeniz istenir.

ve böylece aylık 57 lira ve üyelik iptal ettiğiniz için 14 lira daha size geçirmiş olurlar.

mobil opertörünüzün müşteri hizmetleri bu durumun gayet normal olduğu söyler .

sonuç: kafaya koydum videoindir.in sikip atmam lazım. bunları nereye nasıl şikayet ederim.

57 lira önemli değil ama aveanın bu dolandırıcılığa müsade etmesi beni gece gece deli etti.

ayrıca ben videoindir.in sitesine hiç girmedim belliki dolandırıyorlar. bana diyorki i phone 5 ile giriş yapıp üyeliği aktif etmişsiniz.

ulan ben luma 520 kullanıyorum dedim. yok diyor i phone 5 kullanıyorsunuz.

ne yapsam çözüme ulaşırım ?ssizlerde dikkat edin başınız ağrımasın.

teşekürler.

vay anasını sayın seyirciler

eskiden vazelin sürerlerdi artık vazelinsiz takılıyorlar!

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

adamlar gümbür gümbür sikicez diye uyarmışlar hacı

Videoizle Paketini alan herkese sinirsiz video içerigi indirme hakki! Videoizle Paketi haftalik tum vergiler dahil 14 TLye iptal etmedigin surece devam eder. Sunulan hizmete iliskin ücret, abonesi olunan GSM veya IMT-2000/UMTS isletmecisinin düzenleyecegi faturalar kanaliyla veya ön ödemeli hatlardan "TL/Kr" miktari düsülerek tahsil edilecektir. Iptal icin IPTAL yazip 2036 ya gondermen yeterlidir. Iptal edilen donem icin ucret iadesi yapilmaz. MH: 02129873019

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

beyler hem btk ya hem şikayet vara şikayette bulundum hala cevap gelmedi.

btk ile daha önce işini halletmiş biri varsa öneri yapsa ona göre birdaha şikayet yazarım.

hem btk sadece şikayetini iletiriz başka bişiye karışmayız diyor :S

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slayshot
    slayshot's avatar
    Erkek

avea kullanıyorum bir sabah burçlara bakarken safariden burcumu seçtim onayladım direk mesaj geldi 50küsür tl ye bilmem ne falcıya üye oldunuz şeklinde direk parayı çekmişler. aradım avea yı siz onay mesajı olmadan nasıl para kesiyorsunuz? -bizlik birşey yok firmayı arayın iptal ettirin aldım firmanın numarasını aradım iptal ettirdim o ay parayı kestiler birdahaki ay faturadan düştü kestikleri saçma sapan işler orda 2 bin yazsa dalgınlığımıza gelse bizlik durum yok diyecekler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Bu tip mobil reklam veren siteler iyi para bırakıyor. 1 k mobil hite 35-40 lira gibi bir ücret. Özellikle adult sitesi olupta günlük 400-500 lira kaldıranlar var r10'da.

Her neyse BTK'ya şikayet edersen adamlar sike sike seni arayıp iban ister geri öder parayı hocam. Bir daha başına gelmesini istemiyorsan mobil ödemeyi kapatmalısın.

Sayın Uğur ********,

5319897686 numaralı hattınız üzerinden 09.12.2014 tarihinde Vıdeoızle Mobil tanıtım sayfasına girdiğiniz ve kullanım şartlarının altında bulunan "onaylıyorum" kutusunu işaretleyip "tamam" tuşuna basılmasıyla Vıdeoızle servisine üyelik başlatılmış olup, akabinde ‘’ VIDEOIZLEden Merhaba! En keyifli videolari dilediginiz zaman cebinizden izleyebileceginiz Videoizle paketine hosgeldiniz. Videolari indirmek icin m.video indir.in adresini ziyaret ediniz. Aboneliginizi Iptal etmek icin IPTAL yazip 2036 ya gonderebilirsiniz.Paket aylik tum vergiler dahil 56 TL ye her ay yenilenecektir. Servis ucreti haftalik 14 TL olarak tahsil edilecektir. Iptal edilen hafta icin ucret iadesi yapilmamaktadir. MH:02129873019 ‘’ içeriğinde bilgilendirme SMS ’i gönderilmiştir.

Konu ile ilgili üyeliğinizin iptali gerçekleştirilmiştir.

Yapılan incelemede hattınız üzerinden verilen onaylara istinaden ücretlendirmelerin yapıldığı belirlenmiş olup, konu firmaya iletildiğinde herhangi bir hata olmadığı bilgisi iletilmiştir. 

Bilgilerinize sunarız. 
    23/12/2014 16:15:32

-------------------

ettik şikayet cevap bu ?

oysa ben bunların hiçbirini yapmadım. şimdi nasıl bir yol izleyeceğim ?

hacılar ciddi anlamda yalan dolanla olan şeyler öyle bir zoruma gidiyorki. göz göre göre sikiş var ortada.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

beyler hem btk ya hem şikayet vara şikayette bulundum hala cevap gelmedi.

btk ile daha önce işini halletmiş biri varsa öneri yapsa ona göre birdaha şikayet yazarım.

hem btk sadece şikayetini iletiriz başka bişiye karışmayız diyor :S

btk ne ki amk. alıyor senin şikayetini ilgili kuruma yazıyor sen btk ile yazıştığını sanarken aslında şikayet ettiğin firma ile yazışıyorsun.

ttnet i şikeyet ettim ne oldu ttnet bana ückağıt dolu bi mesaj attı. btk karşılıklı yazışmaları izliyor o yazışmalarda haklı isen firmaya ceza yazıyormuş ama sen senin şikayetinden dolayı mı yedi cezayı bilmiyorsun.

Hacı bi avukata git para verme böyle bi durum var kazan alacağın para senin olsun de.

yada paraya kıyıp iyi bir avukat tutacaksın. Eğer site ücret ödeyeceksiniz diye bir uyarı vermediyse sende bunu ispat edersen o firmanın bitişi olur. Biz toplum olarak herşey kendiliğinden olsun istiyoruz. Bende ttnete tazminat davası açacaktım, baya yüklü birşey indirirdim lavuklardan ama ne yaptım koltuktan götümü kaldırmadım.

btk bimer boş şeyler, yargı ile çözülür bu iş. 

sakabey tarafından 23/Ara/14 21:19 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu konuyu sürekli upluyorum ama hala bu durumdan mağdur olan onlarca kişi var.

bu ibnelere bir çözüm yokmu ? avkat diyorsunuz 57 lira için attığım adıma değmez.

btk dediniz tırt çıktı mk. kim engel olur bunlara ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

Ben de hukuki acidan bir seyler yapmaya calisacagim islerim bitince mesajim bulunsun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Yalnız şaka bir yana girilesi bir iş kolu bu. Operatörlerle iş ortaklığını nasıl yaparız ki acep.

http://www.aveaisortagi.com/IsOrtakligiProgramiBasvurusu

Bu linkte bayağı değişik şeyler istiyor.

Ekleme: http://www.mobilepax.com/ gibi siteler aracılığıyla mobil ödeme api kullanabiliyormuşuz galiba. Bunlar da bi dünya evrak istiyor arkadaş. Neyse alternatif hizmetlere göz atayım.

Ekleme2: http://www.paytogo.com/Default.aspx sitesi de aynı iş kolunda ama bunlar mesaj atıyor onay yazıp gönderiyosun öyle oluyor imiş. Bu da işimize gelmez.

Ekleme3: http://www.mikro-odeme.com/tr/Default.aspx bu da mesaj atıyor ya.

1049 tarafından 29/Ara/14 02:20 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 6001 Toplam Mesaj: 35