Vucut Geliştirme Güç Geliştirme İle İlgilenenler?
-
yaklaşık bir yıldır düzensiz olsada boks yapıyorum ve bi r yandanda arada bir salon arada bir evde olmak üzee fitness filan.şimdi yaz okulum var ve bu 2 ay iyi yüklenmek için fırsatım var.yani işi düzene sokuyorum diyeti ile beraber filan.
şimdi öğrenci evi lduğu için öle her tür yemek çıkmıyo :) bunun içinde takviye besinler almayı düşünüyorum multi vitamin amino+ asit+ protoin birde "efedrin"
bu işle uüğraşanlar efedrini daha iyi bilirler bu ilaç reçete ile satılıyo am aher y erdede kulanın filan denior? işin içindeki arkdaşlara sorularım şunlar.ama gerçekten deneyenler işin içinde olanlar söleisn. efedrini nasıl temin edebilirim.ve amino asite ilk aşamada ihtiyaç olurmu? deneyip ciddi şekilde yararını gören varmı
-
efedrinin bi kaç özelliği var.. birincisi yağ yakmak için kullanılır, ikincisi kas erimelerine karşı kullanılır.. üçüncüsü de en çok sporcular bunu için kullanır güç vermek içn..
dikkat et fazlası her zaman zarardır.. ayrıca bi çok yan etkisi olur.. uykusuzluk, başağırısı gibi..
reçete ile satılır.. git bi sağlık ocağına..doktora de ki sporcuyum ya da çok şişmanım yağlarımı yakmam gerek de..yazarlar:) ya da de ki daha önce hastahaneden yazmışlardı.. :) tekrar yazdıracağım..
efedrin yerine başka doğal ürünler de tüketebilirsin.. googeldan araştır.. sirke falan çıkar sanırm.. bi kaç da ot :)
amino asite gelince..o protein olıuyor.. protein de et demektir.. ilaç alma.. et ye.. özellikle balık eti güzeldir..
vitamin ilaçları da almanı pek tavsiye etmem.. doğal olarak beslendikten sonra hiçbirine gerek kalmaz..ancak bazı durumlarda mineral açığın olabilir..
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------efedrinin bi kaç özelliği var.. birincisi yağ yakmak için kullanılır, ikincisi kas erimelerine karşı kullanılır.. üçüncüsü de en çok sporcular bunu için kullanır güç vermek içn..
dikkat et fazlası her zaman zarardır.. ayrıca bi çok yan etkisi olur.. uykusuzluk, başağırısı gibi..
reçete ile satılır.. git bi sağlık ocağına..doktora de ki sporcuyum ya da çok şişmanım yağlarımı yakmam gerek de..yazarlar:) ya da de ki daha önce hastahaneden yazmışlardı.. :) tekrar yazdıracağım..
efedrin yerine başka doğal ürünler de tüketebilirsin.. googeldan araştır.. sirke falan çıkar sanırm.. bi kaç da ot :)
amino asite gelince..o protein olıuyor.. protein de et demektir.. ilaç alma.. et ye.. özellikle balık eti güzeldir..
vitamin ilaçları da almanı pek tavsiye etmem.. doğal olarak beslendikten sonra hiçbirine gerek kalmaz..ancak bazı durumlarda mineral açığın olabilir..
-----------------------------
dostum zaten olay orda bitiyo evet düzenli beslenebilsek keşk eama burası öğrenci evi ve bu ürünler zaten 2 aydan fazla sürekli tüketilirlerse zararlıdır dedikleri için bu 2 ay sadece alsammı diyorum.ayrıca macım vucutta şekil yapmak değil sadece güç istiyorum kilomun maksimum gücüne ulaşmak -
patates bunu yazdı:
ertan bunu yazdı:
-----------------------------efedrinin bi kaç özelliği var.. birincisi yağ yakmak için kullanılır, ikincisi kas erimelerine karşı kullanılır.. üçüncüsü de en çok sporcular bunu için kullanır güç vermek içn..
dostum zaten olay orda bitiyo evet düzenli beslenebilsek keşk eama burası öğrenci evi ve bu ürünler zaten 2 aydan fazla sürekli tüketilirlerse zararlıdır dedikleri için bu 2 ay sadece alsammı diyorum.ayrıca macım vucutta şekil yapmak değil sadece güç istiyorum kilomun maksimum gücüne ulaşmak
-----------------------------hacı yumurta yiyeceksin bol bol daha doğrusu çiğ olarak içeceksin bak bakalım 2 ay sonra kaslar ne durumda günde 6 tane öneririm aç karnına kullan hepsini bir anda kullanma sabah öğle akşam olmak üzere 2 şer tane içebilirsen acayip kas yaparsın ayrıca nickinden aklıma geldi bodyciler gösteriden önce bol bol patates yerler kasları şişiriyormuş diye okumuştum bir kitapta.
-
hoca belli bir miktar kullandıktan sonra vücutta alışkanlık oluşacaktır.. ondan sonra ne yapacaksın?
dengeli beslenmeye gayret et.. efedrin 20 tanesi 1 milyon falan sanrım ucuz bişey..ama vitamin ilaçları biraz daha pahalıdır.mesela pharmaton 32 ytl.. (tabii ilaç alırsan dojazına göre al)
32 ytl veren adam bence düzenli beslenir.. git pazara, iki havuç al, bi kaç meyve falan al..onları rendele sularını karıştır iç..
ilaç dediğin hepsi zaten doğal ürünlerden üretilir..
ilaç sanayide farklı işlerde döndüğünü unutma
neden her ilacın yan etkisi var sence?
sebep basit.. adamlar bir eskikliğini giderirken başka bi eksiklik daha açığa çıkarırlar..sonrada o eksiklik içinde farklı bir ilaç sunarlar..
büyük bir ilaç firmasının sahibi şöyle der, Biz hasta olan insanlara zaten ilaç satabiliyoruz..amacımız hasta olmayan insanlarad ilaç satabilmek..
işte bu yüzden insanlar eskisine nazaran daha çabukl hasta olabilir.. ve çoğu hastalık psikolojiktir bence. mesela grip.. bi araştırmada birine ilaç veriliyor diğer gruba da ilaç diye şeker veriliyor ama onlar ilaç sanıyor.. sonuç olarak iki gruptanda %66 iyileşme sağlanıyor.. o yüzden ilaç o kadar etkili değil.. çoğu şeyde psikoloji önemli.. konu dağıldı ama ek bilgi iyidir..
-
kasların şişmesi hormonsaldır.. önemli olan şişik kas değildir.. sıkılaşmış kastır..
bir inşaat işçisi vbir vücut geliştirme yapan adamdan daha güçlüdür.. çünkü vücutçunun kası şişiktir ama sıkılaşmamıştır.. bunun sebebi.. çalışma yaparken sürekli kilo arttırmaktır.. o yüzden şişme meydana gelir.. bunu hızlandırmak da hormonlarla oynamaktır.. inşaat işçileri ise sürekli aynı kilo ile çalışırlar bu da onlarık kaslarını pek şişirmez ama kaslarını sıkılaştırır.. hep aynı küreği dolduruyor adam..kaldırdığı yükte kilo artışı yok..o yüzden kas aynı kiloda çalıştığı için sıkılaşır ve diğerine nazaran daha güçlü olur
-
yav hocam bırak ilacı bilmemneyi patatesmi edicen vücudunu bak demişlerde zaten ye yumurtayı iç ballı südü ne ciğerleri harab edicen boşa.
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------hoca belli bir miktar kullandıktan sonra vücutta alışkanlık oluşacaktır.. ondan sonra ne yapacaksın?
dengeli beslenmeye gayret et.. efedrin 20 tanesi 1 milyon falan sanrım ucuz bişey..ama vitamin ilaçları biraz daha pahalıdır.mesela pharmaton 32 ytl.. (tabii ilaç alırsan dojazına göre al)
32 ytl veren adam bence düzenli beslenir.. git pazara, iki havuç al, bi kaç meyve falan al..onları rendele sularını karıştır iç..
ilaç dediğin hepsi zaten doğal ürünlerden üretilir..
ilaç sanayide farklı işlerde döndüğünü unutma
neden her ilacın yan etkisi var sence?
sebep basit.. adamlar bir eskikliğini giderirken başka bi eksiklik daha açığa çıkarırlar..sonrada o eksiklik içinde farklı bir ilaç sunarlar..
büyük bir ilaç firmasının sahibi şöyle der, Biz hasta olan insanlara zaten ilaç satabiliyoruz..amacımız hasta olmayan insanlarad ilaç satabilmek..
işte bu yüzden insanlar eskisine nazaran daha çabukl hasta olabilir.. ve çoğu hastalık psikolojiktir bence. mesela grip.. bi araştırmada birine ilaç veriliyor diğer gruba da ilaç diye şeker veriliyor ama onlar ilaç sanıyor.. sonuç olarak iki gruptanda %66 iyileşme sağlanıyor.. o yüzden ilaç o kadar etkili değil.. çoğu şeyde psikoloji önemli.. konu dağıldı ama ek bilgi iyidir..
-----------------------------ben de ilaçların yan etkisini ögrendim ögreneli kullanmamaya karar werdim yaklaşık 2,5 yıldır ciddi manada ilaç kullanmıyorm Allaha şükür ihtiyaç da olmuyo sadece ezilmelerde incimelerde falan merhem sürerim o da nadiren bazı arkadaşlar var mesela alışkanlık olmuş bi yeri agrıdı mı hemen hap alıyo sonra vücut duyarsızlaşmaya başlıyo ilaca :)
-
BuZuL bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
ertan bunu yazdı:
dostum zaten olay orda bitiyo evet düzenli beslenebilsek keşk eama burası öğrenci evi ve bu ürünler zaten 2 aydan fazla sürekli tüketilirlerse zararlıdır dedikleri için bu 2 ay sadece alsammı diyorum.ayrıca macım vucutta şekil yapmak değil sadece güç istiyorum kilomun maksimum gücüne ulaşmak
-----------------------------hacı yumurta yiyeceksin bol bol daha doğrusu çiğ olarak içeceksin bak bakalım 2 ay sonra kaslar ne durumda günde 6 tane öneririm aç karnına kullan hepsini bir anda kullanma sabah öğle akşam olmak üzere 2 şer tane içebilirsen acayip kas yaparsın ayrıca nickinden aklıma geldi bodyciler gösteriden önce bol bol patates yerler kasları şişiriyormuş diye okumuştum bir kitapta.
dostum o yumurta işi şöle diim sana çiğ değil pişmiş ama sadece beyaını yiceksin çünkü saf protoin yağ yok istediğin kadar tüketebilirsin profosyoneller zaten 30 40 arası tüketiyorda her gün 6 tane yumurta masrafını düşününce protoin tozu almakta fayda var derim -
aga illa ilaç kullancaksan WHEY kullan
-
ben body buildinge baslayali 1 hafta oldu daha hizli gelismek icin ne tavsiye edebilirsiniz ?