Windows 7 Ultimate SP1 AIO X86 X64 TR - Torrent
-
Bugun bende kurdum orjinal ama cracklama dosyasi yok elinde temiz olan varsa verebilir mi :)) ne kadar temiz olursa artik :))
-
teşekkürler...
-
biraz traji komik olacak ama :D
adada olduğum için tüm hesaplarımın kayıtlı olduğu hdd evde :|
türktorrentten bu vermiş olduğum torrenti çekebilip uplayan olursa sevinirim.
konuya yorumda gelmiş daha sonra iş yoğunluğundan unutmuşum bile..
@ peroksit kardeşim ben antivirüs kullanmam denemek amaçlı kurmuştum.
@ Spyware__007 ne peşinde olacam win7'ler eskiydi elimde sp1 paketli ve güncellemeli arıyordum bunu buldum. gayette stabil evdeki makinamda kurulu..
her neyse dediğim gibi beklemedeyim hocalar.
teşekkürler.
@ edit 2 arenatr'den buldum buyrun sizinlede paylaşayım, sistemi taramadan geçirip kurmanızı şiddetle öneriyorum. / şu anda benim deneme fırsatım yok.
ama bu gece bilgi verebilirim.
Torrenti indirmek için tıklayınw
indows 7 Ultimate SP1 (32&64 Bit) Türkçe - 20 Nisan 2012
Windows 7 Ultimate Sp1 32 ve 64 (Bit) sürümleri üzerine güncelleme yapılmış Explorer(9) ve bütün güncellemeler update yoluyla sisteme eklenmiştir Herzaman olduğu gibi stabil ve hızlı çalışması Açısında önceki çalışmalarımda olduğu gibi yine sysprep ile güncellemeler update yoluyla direk microsoftun kendi güncellemesiyle sisteme update edilmiştir. hiç bir bileşen çıkarılmamış sadece 19 nisana kadar olan bütün güncellemeler yapılmıştır.
Not: Oto aktivasyon değildir Kullanıcı aktivasyonu kendi yapacaktır sistem tamamen orjinaldir.. -
ellerinize sağlık ama link hızlı değil belirteğim
-
beyler varsa biraz acele sağlam güncel HIZLI bi link lazım ultimate 64 bit için bunlar baya yavaş..