Windows 7 Ultimate SP1 AIO X86 X64 TR - Torrent
-
dwd'lerimin hepsinde sorun var, ya çizilmiş ya da bir şekilde taklaya gelmiş.
tek link, ya da indirip kullandığınız varsa paylaşırsanız sevinirim TR SP1 / 64 bit ya da all sürüm olabilir.
ftp olursa tadından yenmez pre arıyoruz 1 saat.
teşekkürler.
not : ing oem paketi tr dil up'la güncelleştir demeyin tek elden halledelim işimizi.
türktorrent'te buldum sizinlede paylaşayım ;
Windows 7 Ultimate SP1 AIO x86 x64 TR (32-64 bit) Ocak 2012 Guncellemeli: indirmek için tıklayınız..
not2 : gayet iyi, sistemi anti taramasından sonra haberlerim yine müridleri :)
Sistem Hakkında Genel Ayrıntılar
-Kullanıcı Klasörü � Bilgisayarım Masaüstüne gelir
-IE9 Masaüstüne gelir. ( Kısayol değildir )
-UAC ( User Account Control ) Deaktif Kapalı
-DreamScene + 5 Adet Hareketli arka plan videoları ekli
-Kısayol ön eki kaldırıldı ( Kısayol okları duruyor )
-İnternet bağlantı limiti sınırsız olarak ayarlandı
-Aktivasyonu kullanıcı kendisi girecek lisans ekli değildir ! ( Masaüstünde bulabilirsiniz )
Masaüstüne Se7enlicense adlı klasörün içinde 3 adet aktivasyon dosyası ekli isteğe göre kullanabilirsiniz.
Se7enlicense klasör içinde yer alan lisans dosyaları: [ Windows Loader 2.1,Removewat,Bootdrive Slic Activation ]
Malum her Pc�ye göre aktivasyon işlemleri farklılık gösterdiği herkezce bilinmektedir en sağlıklı yöntem manuel lisanslamak
-Performansa yönelik bir kaç registry ince ayar eklendi
Menu,program açılış kapanış bilgisayar kapanış ve açılış stabilizasyonu ince ayarı vs..
-Bilgisayarım Sağtuş ekleri tarafımdan simgeler eklenmiştir New!,Masaüstü Sistem araçları sağtuş eki ve Sahipliği al ayarı
-Extra olarak 38 Aero Tema � 115 tane Wallpaper içerir
-Ufak boyutlu işlevsel olan arşivleme programı 7zip,MD5 kontrolu için kullanılan Hashtab checker programları eklendi.
-Kurulumda lisans bölümü serial atlatılmıştır,kullanıcı adı ve şifrenizi belirleyip kurulumu sonlandırınız.
-Sistem stabil hızlı ve kararlı çalışmaktadır denenmiştir.Güle güle kullanınız.

-
tenx hacı
-
Önemli not : Yukarıda paylaşmış olduğum torrenti seed eden olmadığı için kullanım dışında ( 11.05.2012 )
yenisini 3 sayfadaki post'umdan görmek için tıklayın ( önemli not : antivirüs taramasından geçirmeyi unutmayın ! )
eski tarama sonucu :
x-files bunu yazdı:
-----------------------------tenx hacı
-----------------------------rica abim :)
ben bi taramadan geçireyim nolur nolmaz.
sonra haberlicem :W
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------x-files bunu yazdı:
-----------------------------Haber bekliyorum senden hocam haber gelir gelmez çekmeye başlıcam :)
-
tahta bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------x-files bunu yazdı:
-----------------------------Haber bekliyorum senden hocam haber gelir gelmez çekmeye başlıcam :)
-----------------------------peki hocam :)
-
saol müdür. çekmeye başladım bile. artık şansıma :)
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------saol müdür. çekmeye başladım bile. artık şansıma :)
-----------------------------çok yavaş çekiyor bende sende de öyle mi max 250 :|
-
tamamen temizdir :)
ikinci post'ta tarama sonucunu görebilirsinizup.
-
up - linki göremedim beyler banada lazım ..
-
Apple bunu yazdı:
-----------------------------up - linki göremedim beyler banada lazım ..
-----------------------------Windows 7 Ultimate SP1 AIO x86 x64 TR (32-64 bit) Ocak 2012 Guncellemeli: indirmek için tıklayınız..
-
haci ben ingilizce kullaniyorum genelde sistemleri yokmu bunun ingilizcesi :))
edit simdi baktim arene tr dokunumamis msnd surumleri mevcut hepsinin x2 olarak paylasmislar ama turkce bi eng olaydi :))
isteyen olursa link atarim :)) :))