Wp Youtube Bot Eklentisi [ Beta ]
-
Kurulum : dosyayı .rar arşicinden çıkarın. "/wp-content/plugins" dizinine atıp admin panelden aktif edin. Oluşan sol menüden dewam edin
Açıklama : açıklama yok :|
Açıklama 2 : bilindiği üzere kişisel sayfam 4-5 yıldır kapalı olduğu için sadece buradan paylaşıyorum. Herhangi bir sorunuz / sorununuz olursa sadece bu başlık altında cevaplayabilirim. ( only tbt )
Donwload : http://snnyk.net/downloads/ytbot-plug.rar
ss:

-
hacı şuan işteyim deneyemecem, ama süper bişeye benziyor, bu arada wp bot yaptığını bilmiyordum, iyimiş :)
-
Bunun da neye el attığı belli değil arkadaş ya :D ellerine sağlık.
-
Ellerine sağlık.
-
hacım kurayım dedim bu hatayı verdi
Paket açılıyor…
Uyumsuz arşiv. PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Unable to find End of Central Dir Record signature
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------
Paket açılıyor…
Uyumsuz arşiv. PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Unable to find End of Central Dir Record signature
-----------------------------hocam arşiv içinden çıkarıp içindeki dosyayı atcan ukarda nasıl kurulacağını yazdım :|
-
ELLERİNE SAĞLIK HOCAM :D :D KULLANIYORUM MEMNUNUM ..BİZİ 10 SANİYE DAHA UĞRAŞMAKTAN KURTARDIN
-
snnyk bunu yazdı:
syklops bunu yazdı:
Paket açılıyor…
-----------------------------hocam arşiv içinden çıkarıp içindeki dosyayı atcan ukarda nasıl kurulacağını yazdım :|
-----------------------------hacı cpanele girmek zor geldi, filezilla da yok :), neyse ben az daha sabredip evden halledeyim işi :)
-
ellerine sağlık güzel olmuş
-
murdery bunu yazdı:
ELLERİNE SAĞLIK HOCAM :D :D KULLANIYORUM MEMNUNUM ..BİZİ 10 SANİYE DAHA UĞRAŞMAKTAN KURTARDIN
-----------------------------bol hitler hocam =)
zamanım olursa yakın zamanda diğer video sitelerinide eklicem
-
işe yarar gibi :D