A101'den Saat Alınır Mı ?
-
Fie bunu yazdı
Tecrübe mı paylasayim. 5sene oluyordur belki Casio almıştım bu üç harflilerden. Sanki orijinal saat değilde orjinalin defolusunu yada kalite kontrolden gecemeyeni ucuza toptan kapatmışlar gibi bir durum var. Haftası gelmeden Çelik Kordon lokma lokma dağıldı. Hala saklıyorum atamama huyu var.
eyvallah hocam yorumun için vazgeçtim galiba a101'e bulaşmayacam. hadi benim baktığım model de 5bin fark var da
bunda 13bin tl fark var. sitede yorumlar kısmıda yok ki insanların tecrübelerini okuyabilelim.
-
bende bitpazarı&bitpazarı ndan alışveriş yapıyorum + kordon pil değişimi ile kullanıcı garantili 1500-2000 tl ye geliyo.
+ saati 100 mt den orjinal mi değilmi özelliği aktif oluyo (kişisel farkındalık).
aynısı oyuncak ve elektronikte de oluştu zaman içinde etrefındaki kişilerin çöp olarak gördüğü ya da ilgilenmediği değerli eşyalar kafada ampul olarak yanıyo.
-
ya oyle sey olur mu ikiside ihracatci, marka belli hic acilmamis kutu oldugu surece alinir. biri az kar koyarak satiyor digeri gecirmasyon farki yok bircok elektronik urun aldim a101 in internet satisindan sorun yasamadim.
-
Bunlar 350.000 tl fiyatlı çanta bile satıyor .
-
Benim Seikonun kordonunda pas lekesi gibi ama çıkmayan bir iz çıktı. Terlemeden kaynaklı diye her yere yazmış Seiko Türkiye. Bende inadına çıkartmıyorum kolumdan. Mağazada sordum garantiye sokmazlar ama bana göre hatalı üretim diyor satıcı. Bu modellerin O yillanan seikolar kadar dayanacagini düşünmüyorum
-
Saat olayı otomotiv sektörü gibi japon ustalığı atbaşı önde.2000 dolara istediğiniz saati yaptırabilirsiniz.feci felfereeş markalardan daha sağlam ömürlük.
2.dünya savaşından kalma bir pasifik batığından çıkarılan japon saati bir saat ustası eliyle yeniden çalıştırıldı öyle bir rolex vs yok.
Rahmetli pederin 80 ler de Almanya dan getirdiği seiko 5 hala yaşıyor
Koleksiyon anı sahibi olursunuz.
-
DJ_Alper bunu yazdıvegapc bunu yazdıKhan23 bunu yazdı
Bi tane Seiko saat var kafamda a101'de 20.000tl saat ve saat'de 24.500tl. arada hatırı sayılır bir fark var. Şamilsaat'de de 22.000 civarında ama oranın da yorumları çok iç açıcı değil sıkıntı yaşarsan uğraştırır diyor yorumlar. Garanti,iade koşulları vs gibi durumlarda a101 nasıldır bilemiyorum. tekstil ürünlerinde bilinen marka sattıklarında a101 ve bim pek beğenilmiyor orjinal ama düşük kalite malzeme kullanılmış diyor insanlar ama saatde böyle bir mezvu olacağını sanmıyorum.
Hocam meraktan soruyorum. Bu saatin 20K değerinde olma sebebi nedir?
zaman daha yavaş akıyo :)=
Bir murid (mkyb) imzasi derki: "Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin."
Seiko guzel dakik saattir. Omega severim, Hamilton severim, üst segment Rolex (hayvan gibi kolu kaplayan modeller degil ama) severim.
Bana göre saat dedigin biraz kibar olacak, kadranda 1500 tane özellik efekt olmayacak.
Otomatik veya kurmali olacak.