AB Fonları, Hibeler Ve Projeler Hakkında Bilgi
-
darkness
bi dernekle bağlantı kurduğunda o işler kolaylaşıyor
avrupadakilerle de iletişime geçiyorsun mail atarak ordan cevap geliyor derken devam ediyor
her zaman cevap gelmeyebiliyor veya olumlu cevap gelmeyebiliyor
ama onlar da zaten emin ol adam arıyorlar biz nasıl arıyorsak
habitat için gençlik derneği var
eğer bir proje yapacaksan irtibat kurman gereken en önemli dernek Türkiye'de
hiçbir şey olmasa ciddi biçimde bilgi veriyolar çünkü derneğin temel amaçlarından biri de gençliği bu konularda bilgilendirmek
bağlantıları da iyi
reklam yapayım biraz =P mesela milletvekili seçim yaşı 25 oldu da akp biz yaptık diye afişlerle donattı ya ülkeyi aslında bu proje İzmir'den gençlerin ortaya attığı ve bu derneğin önemli ölçüde destek olduğu bir olaydır Türkiye çapında sayısız imza toplandı ve meclise kamuoyu baskısı yapıldı
meclis de tamam dedi ve yaptı ama akpnin reklamı oldu
daha sayısız proje yani çok sağlam bir dernektir sürekli ab projeleri konusunda gençleri bilgilendirir ve teşvik eder destekolur
(bi yabancı hayranlığı veya ordan burdan yönetilme durumu da yok merak eden varsa)
-
Tahribat Forum

Download Bölümü

AB Fonları, Hibeler Ve Projeler Hakkında Bilgi yeni farkettim, hocam avrupadan para download edelim anlamında mı buraya açtın konuyu =D
-
Prometheus
çok iyi açıkladın saol ;)
-
Beyler ben bursadaki bir danışmanlık şirketinin bilişim bölümünde çalışıyorum. yardımcı olabileceğim birşey olursa haberverin. (sabit maaşlı bir elemanım. reklam değildir, sorularınıza veya yönlendirilmenize yardımcı olabilirim.)