folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder AB Rh (+) Kan Lazım...İSTANBUL

AB Rh (+) Kan Lazım...İSTANBUL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek

merhaba mürit kardeşlerim.

arkadaşımın 12 yaşındaki kız kardeşi kan kanseri (lösemi) bu yüzden AB Rh (+) kan lazım. İstanbul da Çapa hastanesinde (Fatih de) yatmakta şuan. Kandan elde edilen trombosit denen madde lazım bu yüzden kan bağışı yapacak kişiler lazım. Ben seve seve verebilirim diyen kardeşlerimiz lütfen arayın. (Arayan arkadaşlar Barış'ın arkadaşıyım dersiniz)

Mazlum
    0536-509-74-58

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gecen gün de babamın amcasına AB Rh + kan arıyorduk, kime sorsam 0 ya da A cıkıyordu, zorla bulduk. umarım bulursunuz, Allah acil sifalar versin..

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------
    gecen gün de babamın amcasına AB Rh + kan arıyorduk, kime sorsam 0 ya da A cıkıyordu, zorla bulduk. umarım bulursunuz, Allah acil sifalar versin..

Sağol hocam.  Umarım buluruz bizde.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

Bir tane konu vardı sanki, herkes kan grubunu yazmıştı olur da bir gün lazım olur diye, bi foruma bak istersen

Edit: http://www.tahribat.com/Forum-Kan-Grubu-Paylasim-Bolumu-45623/1/kan

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

AB Rh (+) genel alıcı olmuyormuydu,yani herkesten kan alabilme gibi bir şansı vardı.Hasta olduğu için illa AB alması gerekiyorda olabilir ya da bende yanlış hatırlıyor olabilirim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    OveRTaX bunu yazdı:

AB Rh (+) genel alıcı olmuyormuydu,yani herkesten kan alabilme gibi bir şansı vardı.Hasta olduğu için illa AB alması gerekiyorda olabilir ya da bende yanlış hatırlıyor olabilirim.

genel alıcı ama kritik olaylarda (kalp ameliyatı, özellikle o kan grubunda olan bir madde vs.) öncelikli olarak AB'den alınır, en kötü ihtimalle diger kan gruplarından da alınabilir.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

hocam telefon numarasıyla beraber face de sayfam war dilersen ordan paylaşayım belki hayrına biri çıkabilir ama tel olduğu için sormadan atmak istemedim (sayfa 75bin kişi bi insaniyetli çıkar belki )

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    irwa bunu yazdı:

hocam telefon numarasıyla beraber face de sayfam war dilersen ordan paylaşayım belki hayrına biri çıkabilir ama tel olduğu için sormadan atmak istemedim (sayfa 75bin kişi bi insaniyetli çıkar belki )

çok sevinirim sağol
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

sahin141 bunu yazdı:
    irwa bunu yazdı:

çok sevinirim sağol

attım hocam umarım birileri çıkar :/

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    İNŞALLAH
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey