AB Rh (+) Kan Lazım...İSTANBUL
-
merhaba mürit kardeşlerim.
arkadaşımın 12 yaşındaki kız kardeşi kan kanseri (lösemi) bu yüzden AB Rh (+) kan lazım. İstanbul da Çapa hastanesinde (Fatih de) yatmakta şuan. Kandan elde edilen trombosit denen madde lazım bu yüzden kan bağışı yapacak kişiler lazım. Ben seve seve verebilirim diyen kardeşlerimiz lütfen arayın. (Arayan arkadaşlar Barış'ın arkadaşıyım dersiniz)
Mazlum
0536-509-74-58 -
gecen gün de babamın amcasına AB Rh + kan arıyorduk, kime sorsam 0 ya da A cıkıyordu, zorla bulduk. umarım bulursunuz, Allah acil sifalar versin..
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
gecen gün de babamın amcasına AB Rh + kan arıyorduk, kime sorsam 0 ya da A cıkıyordu, zorla bulduk. umarım bulursunuz, Allah acil sifalar versin..-----------------------------
Sağol hocam. Umarım buluruz bizde.
-
Bir tane konu vardı sanki, herkes kan grubunu yazmıştı olur da bir gün lazım olur diye, bi foruma bak istersen
Edit: http://www.tahribat.com/Forum-Kan-Grubu-Paylasim-Bolumu-45623/1/kan
-
AB Rh (+) genel alıcı olmuyormuydu,yani herkesten kan alabilme gibi bir şansı vardı.Hasta olduğu için illa AB alması gerekiyorda olabilir ya da bende yanlış hatırlıyor olabilirim.
-
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------AB Rh (+) genel alıcı olmuyormuydu,yani herkesten kan alabilme gibi bir şansı vardı.Hasta olduğu için illa AB alması gerekiyorda olabilir ya da bende yanlış hatırlıyor olabilirim.
genel alıcı ama kritik olaylarda (kalp ameliyatı, özellikle o kan grubunda olan bir madde vs.) öncelikli olarak AB'den alınır, en kötü ihtimalle diger kan gruplarından da alınabilir. -
hocam telefon numarasıyla beraber face de sayfam war dilersen ordan paylaşayım belki hayrına biri çıkabilir ama tel olduğu için sormadan atmak istemedim (sayfa 75bin kişi bi insaniyetli çıkar belki )
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------hocam telefon numarasıyla beraber face de sayfam war dilersen ordan paylaşayım belki hayrına biri çıkabilir ama tel olduğu için sormadan atmak istemedim (sayfa 75bin kişi bi insaniyetli çıkar belki )
çok sevinirim sağol
-
sahin141 bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
hocam telefon numarasıyla beraber face de sayfam war dilersen ordan paylaşayım belki hayrına biri çıkabilir ama tel olduğu için sormadan atmak istemedim (sayfa 75bin kişi bi insaniyetli çıkar belki )
çok sevinirim sağol
-----------------------------attım hocam umarım birileri çıkar :/
-
İNŞALLAH
-
Konunun yukarda olması gerek.