Abazalık Nedir??
-
abazalık üstünde bu kadar yazılıp çizilmemesi hatta hiç düşünülmemesi gereken bir olgudur
-
teveccüünüz :D
petel sende fena diilsin hani :P
-
parantez olarak belirteyim aslında bizim üstünde konutuğmuz kavram "abaza" değil "abazan" dır kötü şirine bacımızında
dediği gibi abaza denilen şey bi topluluktur. yani abazanın arkasında bi "n" kondurmak gerekir...
-
Şahsen ben, her türlü abazayımdır...
Türküm doğruyum ve abazayım!
-
günümüzde abazalık tek taraflıysa ben de ibneyim ulan kızlar daha abazan çağımız şartları malum geçen günkü konu kızın listesinde 223 erkek warmış en basit örneği amk :) hadi öptüm bütün abazan hatunları mucx mucx :D
-
odun_komuru bunu yazdı:
-----------------------------parantez olarak belirteyim aslında bizim üstünde konutuğmuz kavram "abaza" değil "abazan" dır kötü şirine bacımızında
dediği gibi abaza denilen şey bi topluluktur. yani abazanın arkasında bi "n" kondurmak gerekir...
-----------------------------
Odun kömrü doğru söylüyor(((: -
ben de kek yapmak için gavur kızı rolüne büründüğüm zamanlarda karşılaştığım memleketim abaza örneklerinden bir iki enstantenemi yazayım , cute chick benim abazan da abaza :P -------------------------------------------------------------------------------- abazan: slm cute chick:....... abazan: selam şş cute chick:hi,asl abazan: aleyküm selam cutechick: wot? abazan: selamin aleyküm dedin ya cute chick: offline (bu adamın makinesine girsen ne olur girmesen ne olur) ------------------------------------------------------------------------------------- a2: abazan2 ct: cute chick a2:şimdi size titreşim yolladı ct:hey,asl plz a2:what? hi how are you? ct:asl please!! a2:what is asl? ct: age,sex,location a2:oh yes,sex yes, yes sex,sex yes,yessssssssssss (sex i görünce kişilik değiştirdi) (neredeyse monitörden girecek abazann) ------------------------------------------------------------------------------------------------ a3:selam,tanışabilirmiyis ct:hiya a3:ne? ct:hi asl hun a3:what, asl?? ct:huh? age -sex-location a3:yes ok a3:age = 26 - sex = yes sex,i love sex - location = at home or hotel,come to turkey,i love you ct:yerlerde yuvarlanır ..... EDİT: Yahu o kadar düzgün yazıyorum şu yazıları,boşluk falan bırakıyorum,neden böyle gene iç içe giriyo?
-
GLaDio: Konunun Abhaz irki ile ilgili kismi tamamen uydurma oldugundan editlenmi$tir. Aradaki isim benzerligi Turkiye - Turkey (hindi) benzerligi ile aynidir.
hoca ben burayı okuyamadım ama cidden böyle bir ırk tarihte mevcut. ancak bu ırkta şöyle bir özellik mevcut ZİNA en büyük suç olarak kabul ediliyordu.
neyse yazıya gelince erkekler kadınlar. her zman aynı şeyler aynı yerler aynı mekanlar kadınlar hep şikayet eder bu erkek milleti... erkekler açar azını bu kadın milleti ... sonu ne sonu yok. AŞK kadar bu dünyada güzel olan ne var SEVGİ. benim aradığım şey SAF SEVGİ. hoş şimdiye kadar böyle bişiye neredeyse sahip olamadım. sevdim sevildim aşkı kemiklerime kadar hissettim ama sonu hep hüsran oldu. AŞK ı emir reise sorun. burda abaza dionuz ama adam gerçekten bazı işler yapmıştır inanmıosanız sorun cvp lasın.
ABAZA ya gelince. kardeşim abaza lık değildir aslında bazılarının yaptığı adam aşık olmak istiyodur kız hojuna gitmiştir aradığı bi tip vardır onun hakkında konuşuyolardır o sırada ordan geçen bi hatun olmuştur birden aralarından biri çıkar işte bu abicim der. mesela tabi bide abaza nın artık kendini aşmış hali vardır bu heriflerin 1 tek amacı vardır oda bellidi. ayarla yat ve çek git. bu adamdan bi cacık olmaz saten böyle tiplerde artık alışkanlıklarından dolayı ne yaptıkalrını bilmezler bu modeli uygularlar ve daha sonra VİCDAN dediğimiz olayla karşı karşıya kalırlar belli müddet sona. bu kadar yeter :D
-
resmen senin başından geçmiş olaylar şimdi yani abazalardan çeken sensin aslında bu kadar bıktığına göre :) hoş olmuş..
bende msn den ingilizcem olmamasına rağmen yabancılarla konuşurum ama tamamen taşak amaçlı.
misal encarta gibi nası olsa dediğimizden anlamıyor birazda canlılarla felan hesabında yani hepimiz öyle diiliz onu belirtmek neyim istedim :) -
Zaten o mahalle kızlarınında hepsi hanım hanımcıktır, abazan erkek topluluğunun, dişi versiyonu olan, açık şey bulsa üstüne atlayacak grup, ne mahallede nede eğitim öğretim kurumlarında bulunmaz. Kızlar hep hanım hanımcıktır :P