ABD Dost Mu?
-
kusura bakma konuyu okumaım ama başlığı okuyarak sana cevap vereyim. pkk ya yardım eden bir ülke bizim nasıl dostumuz olabilir(şimdi sen bana dicen konuyu okumadan ne yazdın.haklısın)
-
Evet beyler anlaşışan oki miilet uyanmaya başlamış eskisi gibi abd hayranı değil bu güzel bişey. Aslında artık türkiyede abd ye karşı bişeyler göstermeye çalışıyo SSCB yıkıldığından beri ilkdefa bir cumhurbaşkanı rusyayı ziyaret etti ve ruslarda bunu istiyo türkiyeyi rusyanın yanında istiyolar. Hem aslında bu sayede hem güçleniriz hemde kafkaslardaki çeçenleri bir nebze rahatlatmış oluruz çünkü rusya türklerle dost olursa çeçenlerle uğraşmak istemicektir. Yeterki bizim ABd ye rusyayıda sevebileceğimizi göstermemiz lazım ki bunuda göstermeye başladık benim asıl beklediğim türkiye ve rusya ne zaman stratejik ortak olduklarını açıklıcaklar ben şahsen bunu bekliyorum.
-
hariciyede şöyle bir doktrin vardır,millet dostluğu yoktur,menfaat vardır.milletlerin o çagdaki menfaatleri kesişirse müttefik olurlar...
-
11-Çernişev: "Önümüzdeki beş yıl içinde sizi de, bizi de AB"ye kabul etmeyecekler. Biz elimiz böğrümüzde beklemek
yerine Avrasya Birliğini oluşturmalıyız. Rusya ve Türkiye Avrasya"nın lokomotifi olmalı.
--------------------------------------------------------------
bu madde bana çok mantıklı geldi inş. gerçekleşir . ama bizde böyle bi başbakan oldukça bu olasılığın gerçekleşmesi çok zor -
jamaican kardeşim ben ondan ziyade hep bir Türk - İslam birliğini düşünmüşümdür. çok da ii olurdu hani. ama Atatürk ten sonra kimse doğru dürüst Türk - İslam birliğinden bahsetmedi maalesef.
-
la hala turk islam birligi diosun kimle birlik olcaz araplarlamı? bugun arkasını kollamaktan aciz araplarlamı dier islam ulkeleriyle aramızda 3tane turkiye kadar mesafe var onlarla birlik olamıcana gore geriye araplar kalıo.araplarlamı birlik olcam?asla...bu saatten sonra 2yol var birisi AB dieri Turan baska birlik olabilecegin kimse yok
-
ya abd dost mu olur abi,bunu kendinde sorgularsan azcık-sen bile nemenem olduğunu bulurdun!şayet fikir sormak içinse konu,bak ben açıkca sölim!!onlar tam bi orospu çocuğu....Onların stratejisi kullan ve at tır!Bunuda her seferinde kanıtladı.....
-
C_e_Z_a herkesin fikrini almak istedim. belki hala aramızda amerikan hayranları vardır. yoksa ben bilmiyomuyum a.q. abd dost mu düşmam mı.
bu arada yeni kurallaı oku. küfür yasak :)
Toplam Hit: 2329 Toplam Mesaj: 19