folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ABD Turist Vizesi Almak

ABD Turist Vizesi Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

Amacin nedir?

1 ay önce falan pm attım sana hala bakamadın herhalde 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    circuit600
    circuit600's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bir kızılderili atasözü bir Amerikalıya "Amerikan vizesini önce kıvır sonra ananın amına sok" der.

circuit600 tarafından 30/Haz/22 05:46 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

dün bi başvuru yaptık, 2023 ekime attı rez. tarihi. ankarayı iptal etmişler sadece istanbuldan başvuru alıyorlar. ben kendime aldığımda 1 ayda tüm işlemler bitmişti. şimdi gerçekten boku çıkmış. ara sıra randevu tarihlerine bakıcaz artık belki geriye doğru tarih açılır biri iptal eder falan:)

ayrıca 170 dolar gibi bi para istiyorlar. nasıl 2880 TL yaptı şu para onun şaşkınlığı içindeyim :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    cemnet bunu yazdı

dün bi başvuru yaptık, 2023 ekime attı rez. tarihi. ankarayı iptal etmişler sadece istanbuldan başvuru alıyorlar. ben kendime aldığımda 1 ayda tüm işlemler bitmişti. şimdi gerçekten boku çıkmış. ara sıra randevu tarihlerine bakıcaz artık belki geriye doğru tarih açılır biri iptal eder falan:)

ayrıca 170 dolar gibi bi para istiyorlar. nasıl 2880 TL yaptı şu para onun şaşkınlığı içindeyim :) 

Hocam sik sik bos randevulari kontrol edin, iptal olanlarla falan cok fazla bos slot yakalanabiliyor.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    coLdPriNCe bunu yazdı

pandemiden önce ben de başvurdum, o zamanlar şirket için falan başvuruyorum ama şirket hiiiiiiiiiiiiiiiçç bir şekilde yardımcı olmadı.

istanbulda konsoloslukta istasyon istasyon önce pasaport bilgilerini kaydediyor, sonraki istasyon parmak izi alıyor, sonraki istasyon gerekli evrakları alıyor ve sana hem ingilizce hem de amerikan aksanlı türkçe ile "Amerika'ya neden gitmek istiyorsun?" diyor.

Sen cevap verirken o hem dinliyor hem bir şeyler yazıyor Bana o esnada "Your visa has been approved, please follow post." dedi, bu kadar.

Aq pandemisi yüzünden gidemedik, 10 yıllık vizenin 2 yılı yandı; o ayrı ama süreç kolay eğer saçmalamıyorsan 

adamına göre değişiyor , sırada beklerken önümdekileri izliyordum bir adam vardı uzun uzun konuşuyor sorular soruyordu geleni de reddediyordu , bir tanesi vardı hiç yüzüne bakmıyordu kimsenin iki soru sorup hemen onaylıyordu. Şans işi ki bana onaylayan adam geldi arkadaşa reddeden o kaldı ben geçtim ikimizinde herşeyi eşitti halbuki

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    Bosluk bunu yazdı
    coLdPriNCe bunu yazdı

pandemiden önce ben de başvurdum, o zamanlar şirket için falan başvuruyorum ama şirket hiiiiiiiiiiiiiiiçç bir şekilde yardımcı olmadı.

istanbulda konsoloslukta istasyon istasyon önce pasaport bilgilerini kaydediyor, sonraki istasyon parmak izi alıyor, sonraki istasyon gerekli evrakları alıyor ve sana hem ingilizce hem de amerikan aksanlı türkçe ile "Amerika'ya neden gitmek istiyorsun?" diyor.

Sen cevap verirken o hem dinliyor hem bir şeyler yazıyor Bana o esnada "Your visa has been approved, please follow post." dedi, bu kadar.

Aq pandemisi yüzünden gidemedik, 10 yıllık vizenin 2 yılı yandı; o ayrı ama süreç kolay eğer saçmalamıyorsan 

adamına göre değişiyor , sırada beklerken önümdekileri izliyordum bir adam vardı uzun uzun konuşuyor sorular soruyordu geleni de reddediyordu , bir tanesi vardı hiç yüzüne bakmıyordu kimsenin iki soru sorup hemen onaylıyordu. Şans işi ki bana onaylayan adam geldi arkadaşa reddeden o kaldı ben geçtim ikimizinde herşeyi eşitti halbuki

Bende yenilemek için başvurmuştum. Görüşmeye çağırmışlar. Görüşme neticesinde onay mı verdiler red mi verdiler, belli oluyor mu hemen ?

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı
    coLdPriNCe bunu yazdı

Bende yenilemek için başvurmuştum. Görüşmeye çağırmışlar. Görüşme neticesinde onay mı verdiler red mi verdiler, belli oluyor mu hemen ?

Yes

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Pasaport boş ise önce Schengen almanı tavsiye ederim.

Son 5 yılda ülke ziyaretin var mı?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JetFadil
    JetFadil's avatar
    Erkek

Hocam turis olarak gideceksen şortla almıyolar. Böyle giden tanıdıklarım geri çevrildi.

Toplam Hit: 2379 Toplam Mesaj: 20
abd vize