folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder ABD'den Elektronik Esya Getirmek Isteyenlere - 6 Agustos

ABD'den Elektronik Esya Getirmek Isteyenlere - 6 Agustos

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

kardeşim california da yaşıyor bir kaç şey aldırsam getirebilir misin üstad laptop ayakkabı vs yani ufak bir bavul diyelim :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abka
    abka's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı
    abka bunu yazdı

https://www.bestbuy.com/site/dji-avata-2-fly-more-combo-drone-three-batteries-gray/6577893.p?skuId=6577893

bu ürün gelir mi acaba. biraz büyükçe bir kolisi var ama.. mümkün olsa remote controller 3 de eklerdim ama onu önden aldım. tutorial kasıyorum 

urun kutusu su mu tam olarak

genis bi sirt cantasina sigma ihtimali var mi acaba bunun. o kadar da buyuk gozukmuyor. 

bir de bunun agirligi 500 gram alti gozukuyor kayit gerekmez gibi. ama giriste beni bunun icin gumruge sokarlar mi acaba emin olamadim. kendi tasima cantasi var gibi kutusundan cikarip onunla getirilebilir belki. kapali kutu olursa kesin gumruge takilir bu.

bir de bunun bataryalarini kabinde tasitmazlar. onlari ayri tasimak gerekebilir. 

Evet hocam kutusu bu ama 2,5 kg ağırlığındaymış 

ayrıca ölçüleri de 

- 11.2 inç = 28.45 cm
    - 8.7 inç = 22.10 cm
    - 7.9 inç = 20.07 cm

taşıma çantasıyla çıkıyor kutusundan. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    abka bunu yazdı
    whopper bunu yazdı
    abka bunu yazdı

https://www.bestbuy.com/site/dji-avata-2-fly-more-combo-drone-three-batteries-gray/6577893.p?skuId=6577893

bu ürün gelir mi acaba. biraz büyükçe bir kolisi var ama.. mümkün olsa remote controller 3 de eklerdim ama onu önden aldım. tutorial kasıyorum 

urun kutusu su mu tam olarak

genis bi sirt cantasina sigma ihtimali var mi acaba bunun. o kadar da buyuk gozukmuyor. 

bir de bunun agirligi 500 gram alti gozukuyor kayit gerekmez gibi. ama giriste beni bunun icin gumruge sokarlar mi acaba emin olamadim. kendi tasima cantasi var gibi kutusundan cikarip onunla getirilebilir belki. kapali kutu olursa kesin gumruge takilir bu.

bir de bunun bataryalarini kabinde tasitmazlar. onlari ayri tasimak gerekebilir. 

Evet hocam kutusu bu ama 2,5 kg ağırlığındaymış 

ayrıca ölçüleri de 

- 11.2 inç = 28.45 cm
    - 8.7 inç = 22.10 cm
    - 7.9 inç = 20.07 cm

taşıma çantasıyla çıkıyor kutusundan. 

Sehir disindayim su an ay sonunda eve donecem. Benim buyuk sirt cantasina muhtemelen sigar onu kontrol ederim. Bavulda drone riskli olabilir. Sana yazarim konusuruz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Pm attım hocam.

Tablet rica edeceğim.

Kontenjana al beni lütfen.

Tel no da verdim. 

NaZi_ tarafından 13/Tem/24 16:23 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı

kardeşim california da yaşıyor bir kaç şey aldırsam getirebilir misin üstad laptop ayakkabı vs yani ufak bir bavul diyelim :)

Usta maalesef baska urun getiremem. Max 2-3 parca elektronik getirecegim. Onlar da simdiye kadar yazanlarla doldu dolacak.

Toplam Hit: 1528 Toplam Mesaj: 16
elektronik abd alisveris