ABD'den Elektronik Esya Getirmek Isteyenlere - 6 Agustos
-
kardeşim california da yaşıyor bir kaç şey aldırsam getirebilir misin üstad laptop ayakkabı vs yani ufak bir bavul diyelim :)
-
whopper bunu yazdıabka bunu yazdı
bu ürün gelir mi acaba. biraz büyükçe bir kolisi var ama.. mümkün olsa remote controller 3 de eklerdim ama onu önden aldım. tutorial kasıyorum
urun kutusu su mu tam olarak
genis bi sirt cantasina sigma ihtimali var mi acaba bunun. o kadar da buyuk gozukmuyor.
bir de bunun agirligi 500 gram alti gozukuyor kayit gerekmez gibi. ama giriste beni bunun icin gumruge sokarlar mi acaba emin olamadim. kendi tasima cantasi var gibi kutusundan cikarip onunla getirilebilir belki. kapali kutu olursa kesin gumruge takilir bu.
bir de bunun bataryalarini kabinde tasitmazlar. onlari ayri tasimak gerekebilir.
Evet hocam kutusu bu ama 2,5 kg ağırlığındaymış
ayrıca ölçüleri de
- 11.2 inç = 28.45 cm
- 8.7 inç = 22.10 cm
- 7.9 inç = 20.07 cmtaşıma çantasıyla çıkıyor kutusundan.
-
abka bunu yazdıwhopper bunu yazdıabka bunu yazdı
bu ürün gelir mi acaba. biraz büyükçe bir kolisi var ama.. mümkün olsa remote controller 3 de eklerdim ama onu önden aldım. tutorial kasıyorum
urun kutusu su mu tam olarak
genis bi sirt cantasina sigma ihtimali var mi acaba bunun. o kadar da buyuk gozukmuyor.
bir de bunun agirligi 500 gram alti gozukuyor kayit gerekmez gibi. ama giriste beni bunun icin gumruge sokarlar mi acaba emin olamadim. kendi tasima cantasi var gibi kutusundan cikarip onunla getirilebilir belki. kapali kutu olursa kesin gumruge takilir bu.
bir de bunun bataryalarini kabinde tasitmazlar. onlari ayri tasimak gerekebilir.
Evet hocam kutusu bu ama 2,5 kg ağırlığındaymış
ayrıca ölçüleri de
- 11.2 inç = 28.45 cm
- 8.7 inç = 22.10 cm
- 7.9 inç = 20.07 cmtaşıma çantasıyla çıkıyor kutusundan.
Sehir disindayim su an ay sonunda eve donecem. Benim buyuk sirt cantasina muhtemelen sigar onu kontrol ederim. Bavulda drone riskli olabilir. Sana yazarim konusuruz.
-
Pm attım hocam.
Tablet rica edeceğim.
Kontenjana al beni lütfen.
Tel no da verdim.
NaZi_ tarafından 13/Tem/24 16:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Martech bunu yazdı
kardeşim california da yaşıyor bir kaç şey aldırsam getirebilir misin üstad laptop ayakkabı vs yani ufak bir bavul diyelim :)
Usta maalesef baska urun getiremem. Max 2-3 parca elektronik getirecegim. Onlar da simdiye kadar yazanlarla doldu dolacak.