ABD"Den Sınır Ötesine Tam Destek.!
-
Soldaki fotoğrafta 2005 tarihi var. Sağdaki ne zaman çekildi bilmiyorum ama dikkat ederseniz soldan ilk iki silah M-16. Amerikan silahı yani :@
-
RedKit bunu yazdı:
-----------------------------
abd canım benim seni çok seviyorum
-----------------------------:d hassiktir lan xD bu ABD ve avrupa birliği başta olmaz üzre herkes saldırıları kınıyomuş başkada bi bok beklemioz satende. bence bu işte bi bok var amk. herifler koca köprüyü uçuruyo yardım gelmesin diye kimseninde ruhu duymuo :| hadi duymadı dielim de bu herifler ne zman eğitilio ne zman buraya gönderiliyor ve bunların AMACI NE ya ? herkes PKK yı bilir bende bilirim ama ne amaç güddüklerini bilmiyorum :S biri söylerde öğrenirsem sewinirim...
-
barzani amerikaya hizmet edio pkk da barzaniye barzani ne istio? kurdistan devleti kurdistan devletini kurarken ne istio turkiyenin dogusunu...alsa alsa 3 in 1'i alir o.ç onde gideni
-
Anlamadığım zaten amerika değilmi bizi oraya sokmak isteyen ?
Şimdi de yok istemiyormuş gibi takılmıyormu, bu kadarda olmaz...
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------RedKit bunu yazdı:
-----------------------------
abd canım benim seni çok seviyorum
-----------------------------:d hassiktir lan xD bu ABD ve avrupa birliği başta olmaz üzre herkes saldırıları kınıyomuş başkada bi bok beklemioz satende. bence bu işte bi bok var amk. herifler koca köprüyü uçuruyo yardım gelmesin diye kimseninde ruhu duymuo :| hadi duymadı dielim de bu herifler ne zman eğitilio ne zman buraya gönderiliyor ve bunların AMACI NE ya ? herkes PKK yı bilir bende bilirim ama ne amaç güddüklerini bilmiyorum :S biri söylerde öğrenirsem sewinirim...
-----------------------------Ne zaman egitiliyor? Tabiki yillar suren egitim goruyorlar daglarda.
Kimler tarafindan egitiliyorlar? PKK/ABD ortak calismasiyla.
ABD BOP'ni hizlandirmisa benziyor, Turkiye'yi Iran'dan oncelikli bolmeyi planliyor sanirim.