




ABD'li Çavuş Graham 4 Milyon Dolarlık Yatırımına %30'Luk Pay Teklif Ediyor Bana [Dolandırıcılık İçerir]
-
Mail geliyor, ve okuyoruz. Neymiş, 4.3 milyon dolarlık yatırım olacakmış, bu parayı o sokamıyormuş da benim aracılığım ile olacakmış. Bana da %20-30 pay verecekmiş falan fişman. İlk mailden sonra hemen cevabı yapıştırdık tabi, işi kabul ediyorum ne yapmam gerek şeklinde. Sonra ikinci bir mail ve fotoğraflar geldi. Bir daha mail gelirse borçlardan dolayı icralık olduğumu, bir bir miktar para gerekli olduğunu, bu borçları kapatıp icra davası düşmeden resmi bir işlem yapamayacağımı söyleyip belki 3-5 bir şey koparırım diye cevabı yapıştırdım tabi. Sanmıyorum bir şey alabileceğimi ama denemeden de durmayayım. Sizler de bilgilenin, çevreyi de bilgilendirin. Son zamanlarda bu şekilde milyon farklı yol deniyorlar.
-
Harbi iş var bu dolandiricilikta sanirim. Internetle çok içli dışlı olmayanlar biraz da saf olan birilerini kandırıp iyi gelir elde edebilirler.
Adamlar yaratıcı da yani.
-
Senin çevirine sokayım yaz gönder hocam.
Gözlerim kanıyor şu an.
-
Benzer bir hikaye de bana geldi. 5.2 milyar usd kadar bir paradan bahsediyor. Albay rütbeli amerikan askeriymiş. Afganistanda birilerinin paralarına falan el koymuşmuşlar falan filan. ilk etapta 6 aylık bir sürede 40 milyon usd yi 1.5 milyon parçalar halinde bir diplomat ile bana ulaştıracakmış %40 diyor :)
Bende yolla parayı dedim. ulaştır hallederiz dedim :) Henüz cevap yok :D merakla bekliyorum
Edit: Emekli oluyormuş ta türkiyede yatırım yapacakmış bu parayla falan filan. Karşılığında da bişey talep etmedi henüz. ilk partiyi gönder dedik bakalım :D Benden para talep etmesizi bekliyorum :D
opusdei tarafından 12/Ara/17 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben Çavuş Graham. Bu mesajı da tek elle çavuşu tokatlarken yazıyorum dese yeriymiş bu saçmalığa. Hele son paragraf beyin yakan cinsten. Neyi neye takıyon amq.
Florenzi tarafından 12/Ara/17 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Çavuş Graham'ı tanırım, iyi çocuktur. Kefilim.
-
Asıl para evlenme vaatlerinde. Uçak bileti satışı yaptığımdan ayda en az 25-30 kişi bükreşten evlenmek için bayan getirtmek için dolandırıldığına şahit oluyorum.
Kum gibi keriz-abaza kaynıyor internet, bu işleri yapabilecek bayan bulunabilirse aylık minimum 50K+ para kaldırılabilir
-
buzukatak bunu yazdı
Çavuş Graham'ı tanırım, iyi çocuktur. Kefilim.
uhuahua neden bilmiyorum ama çok iyi ve anlamsızca kahkaha attım :D
-
Florenzi bunu yazdı
Ben Çavuş Graham. Bu mesajı da tek elle çavuşu tokatlarken yazıyorum dese yeriymiş bu saçmalığa. Hele son paragraf beyin yakan cinsten. Neyi neye takıyon amq.
a:SDSADADA hasD:ASDASD
-
sende ÇAVUŞ u yolla al senin kankan bu bununla takıl de :D
-
buzukatak bunu yazdı
Çavuş Graham'ı tanırım, iyi çocuktur. Kefilim.
Tamam güveniyorum o zaman söyle banada uğrasın..!