folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ABD"Li Çiftçi, Tanrı"Yı Mahkemeye Verdi

ABD"Li Çiftçi, Tanrı"Yı Mahkemeye Verdi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Son 8 yılda üzerine 3 kez yıldırım düşen Jonas Wilding, Tanrı'dan 100 milyon dolar tazminat istiyor. Davanın kabul edilip edilmeyeceği merak konusu oldu

Ben iyi bir kulum

ABD'nin Wyoming eyaletinin Sheridan kentinde Jonas Wilding adlı bir çiftçi, 8 yıl içinde üzerine 3 kez yıldırım düşünce Tanrı'yı mahkemeye verdi. Weekly World News Dergisi'nin haberine göre, Wilding, 'Ben aslında Tanrı'nın iyi bir kuluyum. 3 kez yıldırım saldırısını anlamadım. Bu nedenle Tanrı'ya karşı tazminat davası açıyorum'' dedi. Wilding avukatı aracılığıyla Tanrı'ya karşı 100 milyon dolarlık tazminat davası açarken, bu ilginç davaya hangi yargıcın bakacağı ya da davanın kabul edilip edilmeyeceği merakla bekleniyor.

Yıldırımları hak etmedim

Her yıldırımdan kıl payı kurtulduğunu belirterek, son yıldırım çarpmasından sonra dava açmaya karar verdiğini anlatan Wilding, 'Ben her zaman kiliseye giderim. Her zaman kurallara uyarım. Tabii her insan gibi ben de bazı beyaz yalanlar söyledim, süpermarketlerden bazı malları çaldım, hatta komşuların eşlerine de bazen yan gözle baktım. Fakat, tüm bunlar

8 yılda 3 kez yıldırım saldırısına hedef olmak için çok fazla'' diye konuştu.
    ----------------------------------
    ee yuh mina kyimm.. ne terelillak insanlar var..

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    ola bu beş sene önceki haber televizyonda dahi çıktı bu haberi yenimi duydun:e

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leblebi
    Leblebi's avatar
    Erkek
    Acep ne kadar yatar töbe töbe...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    azrail_baba haberin tarihi 14 ekim 2003 ..ben yeni gördüm paylaşmak istedim :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    wayy bea sonunda bunuda yaptilar :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    bu mevzuat daha eski bir başlık altında açılmıştır. :)

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    Sonra biz neden cehenneme gidiyos. tabi gidersiniz. a.p

Hoop.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    vaybe ne diyueceğimi şaşırdım..bu karıda sanırım beyin tok evini hiç değiştişrmeyi düşünmüşmü :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    güzel ama eski bir hadise...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    Buna benzer filmde var..

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    Allah akıl fikir versin.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 2196 Toplam Mesaj: 18