folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ABD"Nin Kuzey Irak"Taki Büyük Sırrı

ABD"Nin Kuzey Irak"Taki Büyük Sırrı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek
    aq butun asya arap ulkelerı bırlessın sıksınler amerıkayı. herkes rant pesınde

sokayım onun tezine...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ganimet bunu yazdı:
    -----------------------------
    8mm bunu yazdı:

Abd kadar tilki bir ülke daha varmıdır. Adam petrol için anasını dahi satacak

ya bor ?  

Bor dediğin Dünya üzerinde rezervi en çok Türkiye'de olan bir madde.

Hayalet uçakların gövdelerinde kullanılıyor. Kimya hocam bu konuda tüm derslerini bor a feda etmişti. İçimiz dışımız bor olmuştu.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    Adamlar kaç yıl öncesinden kurgulamış düşünmüş bugün faliyete geçiriyor.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    xous bunu yazdı:
    aq butun asya arap ulkelerı bırlessın sıksınler amerıkayı. herkes rant pesınde

araplar , birlesme, mucadele, bir seyleri iyilestirmek icin calisma; imkani varmi sence? yarali parmaga isemez onlar...

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arap tuttugunu ne yaparmis? :)

Aciklamaya gerek yok.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek

büyük sır diyince ben de bişey sandım a.k bu muydu bea amerika nereya isterse kurar ondan bi tane daha

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yay
    yay's avatar
    Homo

O hava alanı 3 yıl önce inşaa edildi :) yeni değil+ şu anda kullanılıyor, Abd eğitim amaçlı uçuş yapıyor kimi eğitiyor acaba :D İranı oradan vuracaklar ama incirlik üssüde kullanılacak ABD girdiği bir ülkeden asla asla ve asla çıkmaz, şöyle olucak stratejik mühimmatlar önce mersin limanına getirilecek, oradan incirlike oradan Kuzey Iraka oradan da adrese teslim İrana boom.

Bor yakıtta hidrojeni taşıyıcı olarak kullanılıyor, hayalet uçakların gövdesinde de karbonla karıştırılarak kullanılıyor, hidrojen atomları camdan bile kaçabilir ama bordan kaçamaz bor motorlarda çatlak doldurucu olarak da kullanılır motorun ömrünü uzatır ben jipimde bor katkılı madeni yağ kullanıyorum :) bor yakıt değil yakıt taşıyıcıdır, hidrojeni elde edersin yakıt olarak kullanmak istiyorsan bora ihtiyacın var Bor çok stratejik bir maden değil ama BOP stratejik bir amaç. Tanrılar çıldırmış olmalı bunca ülke bunca insan bunca silah yani istiyosan seve seve istemiyosan zorla tıpkı şahin k misali denizlerden çıkmış buz gibi bop :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dikdatoraa bunu yazdı:

büyük sır diyince ben de bişey sandım a.k bu muydu bea amerika nereya isterse kurar ondan bi tane daha

Heytt Yurru be.. :))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ieizhtzeihtzner
    Ieizhtzeihtzner's avatar
    Erkek
    dikdatoraa bunu yazdı:

amerikan filmleriyle buyuyen genclik arnıld 1 rango 2 dıdıdıd ddadadda en buyuk amerika

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Ieizhtzeihtzner bunu yazdı:
    dikdatoraa bunu yazdı:

amerikan filmleriyle buyuyen genclik arnıld 1 rango 2 dıdıdıd ddadadda en buyuk amerika

ne alaka hoca. dogru soyluyor. ayrıca bir ulkenin işgal ettigi ulkeye us kurması kadar dogal birsey daha yoktur. abdninde yaptıgı gibi ilk denetimi ele gecirdigin yere boyle bir pist ve us kurmalısınki harekat basarıya ulassın. bunda sır falan yok. asalak medya iste 

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 4013 Toplam Mesaj: 26