folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder ABD'nin Yeni Başkanı Trump



ABD'nin Yeni Başkanı Trump

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2003
    Erkek

    Yaw arkadaş ne entresan adam kaynıyor buralar , biri demiş karısıda göçmen birşeyi çürüttüğünü söyleyerek bu savı buraya yazmış :)) abü amerikanın %kaçı yerlisi zaten? Nasıl PR yiyorsunuz siz düşünmeden konuşuyorsunuz biri demiş adam deli bunu inanarak yazmış bide buraya tey Allahım adam deli değil adam benim taşaklarım 100 kilo pazarlamasıyla yola çıktı diğerleride bu pazarlamayı çürütmek için deli bu dediler . Ne hikmetse amerika bu deli lafını yemedi adamı başkan seçti siz gelmişsiniz buraya adam deli diyorsunuz . Ne izlesek dinlesek inanıyoruz :))))))

    Bir diğeride yeşil kart (+göçmen alımı ) için endişe duymuş sanki buyur edilmişti kendisi :)))) "bkz: ekşisözlükten arak liboş endişesi" amerikanın sosyal-ekonomik politikası yeşil kart zaten trumpla ne alakası var   trumptan önce milyon milyonmu green cardla kırmızı halıyla içeri alıyorlardı şimdi almayacaklar

     

    Cumhuriyetçiler 1945 ten beri kazanamıyor yorumuda facia ötesi zaten :D

     

    Bir diğeride 2 3 ay önce yeni çizilmiş yayınlanmış simpson bölümü görüntülerini illuminati kartları diye buraya atmış , arkadaşım 2 3 ay var yok o bölüm yayınlanalı 10 sene öncesi 15 sene öncesi illuminatisi yalan dolan :))) gazete kitap okumuyorsunuz anladıkta google var elinizin altında kurban olayım.

     

    LaNCeLoT tarafından 09/Kas/16 12:35 tarihinde düzenlenmiştir

    Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2006
    Erkek

    Dolar yukselirmi alinir mi ne diyorsunuz 


    canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ağustos/2012
    Erkek

    Biz yine asgari ücrete çalışıyoruz aynen devam ag


    -
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    micropin
    micropin's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2016
    Erkek

    Ileride Turkiye'den Amerika'ya goc etme hayalleri olanlar acisindan bakarsak; isleri bundan sonra daha zor olacaktir. Buna en cok da AKP'liler sevinir, zira ulkenin en iyi egitimini almis kalifiye elemanlari siyasal islamcilarin baskilarindan, hem ozgurlugun hem de firsatlarin bol olmasindan dolayi bir bir Amerika'ya kaciyordu; simdi irkciligin olmadigi, refah duzeyi yuksek baska ulke bulmak zorunda kalacaklar. Ama Amerika karti oyundan cikinca secenekler oldukca azaliyor. Bu durum sekulerlerin iyice koseye sikistigini dusunen islamci zorbalari daha da gaddarlastiracak.

    Dolayisiyla dostlar, benim gorusum; yakin gelecekte gunduzler daha da karanlik olacak. Belki de isigi tekrar yakmak Osmanli'da oldugu gibi yuzyillar alacak.


    "Nasıl doğabilirsin ki yeniden önce küle dönmeden..."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2015
    Erkek

    Meksika sinirina duvar cekicem parayi da Meksika ya odeticem :D :D 


    ”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
Toplam Hit: 6260 Toplam Mesaj: 46
abd