Abdulrahman Boztaş 740 % 0,09
-
aq ben adanalı olarak o adamla pis dassak gecmıs adamlardanım adam paten sporuna patent prou diyecek kadar mal bir adamdır illallah boztas adında bir film vardır suan eımde cd sı var istersenı upload ederim bu adam 100 yılın malıdır
-
ibrahim_c bunu yazdı:
-----------------------------
aq ben adanalı olarak o adamla pis dassak gecmıs adamlardanım adam paten sporuna patent prou diyecek kadar mal bir adamdır illallah boztas adında bir film vardır suan eımde cd sı var istersenı upload ederim bu adam 100 yılın malıdır
çok ayıp! -
ibrahim_c bunu yazdı:
senden daha duzgun oldugu kesin. kendisi daha mal onu soylemiyor :D -
ibrahim_c bunu yazdı:
arkadaşın banlanmasını rica ediorum :Dşaka maka bissuru siyasetci war obdoramandan daha mal ,gecen haberlerde izledim galiba bi belediye başkanı,deniz seki konserinde sahneye çıkıo ve aynen şu cumleleri kuruo
"ben kendım konser öncesi kulise girip kontrol ettim ,deniz hanımın ne kilosu war ne de selületi war :|
kim mal şimdi karar ver sen :D
obdoraman rulzz
-
tbt de siyaset yasaklandı diye biliodum, konuyu açan kişinin banlanmasını rica ederim :P
şaka maka yazık oldu adama yaw seçileceğinden emindi, fırıldak da değildi :)
-
Biz fırıldak değiliz :|
-
BAğımsız Bağlantısız Milletvekili Adayımız Obduraman Boztaş :D
-
bu adamla ajadar mecliste gormek isterdim tam lazm
-
çok kötü oldu =)
-
Artık sayfada ABDURRAHMAN BOZTAŞ 338 % 0,04 yazıyor.Seçime hilemi karışmış :P