Abi Bir Köpek Hiç Mi Havlamaz?
-
Havlamayan köpek olmaz derler ama benim köpek vallahi billahi havlamıyo arkadaş :S
Daha önce konu açmıştım, köpeğim ürkek diye, o sorunu aştım, artık bana güveni sonsuz önüne gelene dikleniyor şükür :)
Şimdide havlamamasını taktım kafaya :)
10 aydır beraberiz toplamda 3 kere havladı o da havlamayı bilmiyomuş gibi, hav huv hıv gibi garip seslerle :)
Dilsiz desem değil anlamadım gitti. Bu köpek niye havlayıp milleti rahatsız etmiyor arkadaş :D
-
bilenyok bunu yazdı
Havlamayan köpek olmaz derler ama benim köpek vallahi billahi havlamıyo arkadaş :S
Daha önce konu açmıştım, köpeğim ürkek diye, o sorunu aştım, artık bana güveni sonsuz önüne gelene dikleniyor şükür :)
10 aydır beraberiz toplamda 3 kere havladı o da havlamayı bilmiyomuş gibi, hav huv hıv gibi garip seslerle :)
Dilsiz desem değil anlamadım gitti. Bu köpek niye havlayıp milleti rahatsız etmiyor arkadaş :D
Bundan yakınıyorsun bir de öylemi?
-
by_Tet bunu yazdıbilenyok bunu yazdı
hayır hocam aslında çok iyi bir şey ama garip yani.. önce bi kaç gün havlasın,normal olduğunu anlayım, sonra geri sussun istiyorum :)
-
bilenyok bunu yazdıby_Tet bunu yazdıbilenyok bunu yazdı
hayır hocam aslında çok iyi bir şey ama garip yani.. önce bi kaç gün havlasın,normal olduğunu anlayım, sonra geri sussun istiyorum :)
Boşver hocam boşver sonra susmaz filan :D Hem bak bugün iki köpek birbirleriyle kapıştı adamın teki birini bıçakladı fazla havlarsa sıkıntı. Hem pısırık da değilmiş. Havlayan köpek ısırmaz misali havlamayan köpek darman duman eder.
(Sanki köpeklerin havlamasından çok çekmişim gibi neden bukadar ısrar ettim ben de bilmiyorum :D)
-
bazı köpeklerinden ciğerleri hasta oluyor onlar havlamaz havlamaya calıssada farklı bi ses cıkartır
Kimi köpek havlamaz kimiside sahibiyle konuşur bildiğin muhabbet eder
http://www.youtube.com/watch?v=haId0Cc9Bqc&feature=share
swordfish tarafından 03/Ağu/12 23:38 tarihinde düzenlenmiştir -
benim tosba da pek havlamazdı :/ arada uluyordu ama :/
itfaiyeci tarafından 03/Ağu/12 23:42 tarihinde düzenlenmiştir -
küsmüş olabilir
-
Kopeginin cinsi nedir hocam?
-
itfaiyeci bunu yazdı
benim tosba da pek havlamazdı :/ arada uluyordu ama :/
sen yokken bana takışıp havlıyordu apartmanı ayağa kaldırarak hem de. senden korktuğundan havlamıyordu sana.
-
casey bunu yazdı
Kopeginin cinsi nedir hocam?
rott hocam asıl şaşkınlığım cinsinden ötürü zaten :D
-
bu adama pm at bu çözemezse kimse çözemez ^^