Abi Terk Edipte Ayrıldığın Bir Hatunu Nasıl Kendime Çekerim
-
bilen varsa bana sölesin allah rızası için caizmidir hocam....
-
Biraz ilgi göster sonra ilgini çek tınlama bile. Olmazsa başka kız bul.
-
ikinizinde içinde karşılıklı bir şeyler devam ediyorsa biraz konuşturacaksın kendini gerisi gelir zaten, ama yok bir şeyler yoksa fazla kasmana gerek yok zaten geridekinden hayır gelmez zaten önüne bak..
-
Bence boşver gitsin çünkü, bir kere bitenden hayır ggelmiyor..
-
olmuyo ben cok denedim
-
FISTIK bunu yazdý:
Bence boþver gitsin çünkü, bir kere bitenden hayýr ggelmiyor..
Aci olmali umutlarini kaybetmek...
Dostum bence sevmek onsuz yapamamaktir... Kendini zavalli ve aciz hissetmektir... Kendi dususunun sebebini bilmene ragmen dur diyememektir... Eger gercekten bunlari hissediyorsan seviyorsundur... Ve inan bunlari saklamak sana cok sey kaybettirir... Birak o kiz icinde yanan ve seni gun be gun yakan atesi gorsun... Eger bunu gorupte hala halinden anlamiyorsa... Tek caren var... Kaderine kusup unutmak...
P.S. Sadece gecmis tecrubelerime dayanan birsey...
-
şimdi... bu olay kızdan kıza deişir.. onu iyi çözmüş olman lazım..
kimi kız kıskanır, hırslıdır eski sevgilisini başkasına kaptırmamak için yatmaya bile razı olur..kimi kızların gururu ön plandadır, kıskandırmaya kalkarsın bi daha yüzüne bakmaz..
kimi kız duygusaldır, ondan ayrıldıktan sonra senin kimseyle çıkmadığını öğrenir "canııım.. " der.. yine bişeyler başlar...
kimi kız manyaktır.. terkedersin.. aramazsın o arar... sen tekrar ısınmaya başlarsın o döner bu sefer :)
bunlar çeşit çeşittir.. hatunu tanımadığım için bişey diyemiyorum.. sadece resmini bile görmüş olsam sana %100 sağlam taktikler verebilirdim ama olmuyo malesef :)
sakın resmini falan yollamaya kalkma lem .. uğraşamam :)
-
desinger sana katılıorum ayrııca onnula ilgili gusel anılarınız olması lazım onu terkettiğin için sana guvenemez guvenmediği içinde cok zor bi işin içindesin ama ben olsam baglardım hadi sana kolay gelsin
dip not gercekten sevseydin TERKETMEZDİN -
Yaşanılanlar ve seni nasıl hatırladığı çok önemli...
Seni unutmuşsa, değerli biri, unutulmayacak biri olarak görmediğindendir... Başlamanız gereksizdir, hem senin için, hem onun için...
Seni iyi hatırlıyorsa, bunu daha yükseğe taşıyabilecek birşeyler yapabileceğini ve tutarlı olabileceğini ispatlamak zorundasın... Tutarlılık insanın sahip olabileceği en önemli erdemlerdendir...-ki iyi hatırlayabileceğini sanmıyorum, onu terkeden sensin ne de olsa!!!-
Seni kötü hatırlıyorsa, utnacınla yerin dibine gir... Bir insanın kısacık ömründe gülerek geçirebileceği ânlar varken acı çekmiş olması, çektiren için bir utanç olmalıdır çünkü!!!
-
yerinde olsam ona fazla görünmem aradan biraz zaman geçtikten sonra ona görünürüm
aranızın bozuk olması neden kaynaklanıyor biliyon mu? onanla berlikte fazla kalman
-
arkadaşim ben senin yerinde olsam ona fazla görünmeye biraz zaman girsin
saten aranızın bozuk olması nedeni birbirinizi fazla görmek hade kendine iyi bak karddeş
bye