Abi Ultima Online İndircem Link Bileniniz War Mı
-
çanım kardeşim sana ne diyorum ; wou kapanışı dallama venus'un Ava ya geçişi yüzünden Avanın son 2-3 ay'ı mahvolmuştur , daha fazla ünü , şanı kirlenmesin diye kapatılmıştır...
-
bi dk Outlookers guild ibizim Kanfelaketi El SAxo larinkiyse :D
Outlookers bizim tayfa dir .. baska oldugunu bilmiyorum :d edit degil bug yapariz .. speed kullaniriz doru
gelmek isteyen pyramiduo.gen.tr ye gelsin immortallar :D decabainler numenorlar idssarrangeler butun eski aileler orda
Durqrimast DeCabain [TheSexMachine]
ColdFire El Saxo
saygilar .....
-
sonraki avalonlar berbattı fakat 5 sene önceki avalon muhteşemdir.n'k sıyla darkness iyle muhteşemdi.başka hangi serverda gel at 600gp deniliyordu ki :D
demise ye gelince hiç başlama hoca.ben kastım bir sinirle sildim bütün charları.telekoma kafam girsin ki actionlarda adamlar bizden 3253454 kat daha bi hıza biniyor.adamlarda kitlenme diye bir olay yoktu ve her yerde hide archer ninjalar dolaşıyodu.
oyundan kimse anlamıyordu.df de luck ını düşürüyorlardı. ... .. .....
tek güzel yanı ırkçılıktı.. :)
-
gelin sizinde ultima serveri acalım :D
-
Ultima Online diyince :D scripteriniz ben olayim beyler ( Client yaparız - Connector de cakarız birtane ) site desen web host benden gelin domain alırız yada tahribat altında izin verirlerse olabilir.
Not: Nebulayı bile 56b ye biz gecirdik :D gecenlerde
-
Ezdirmem Sana Kendimi
Kal Ort Por Çeker Giderim