folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Abi Ultima Online İndircem Link Bileniniz War Mı

Abi Ultima Online İndircem Link Bileniniz War Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek
    çanım kardeşim sana ne diyorum ; wou kapanışı dallama venus'un Ava ya geçişi yüzünden Avanın son 2-3 ay'ı mahvolmuştur , daha fazla ünü , şanı kirlenmesin diye kapatılmıştır...

Ne Mutlu Türküm Diyene...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

bi dk Outlookers guild ibizim Kanfelaketi El SAxo larinkiyse :D

Outlookers bizim tayfa dir .. baska oldugunu bilmiyorum :d edit degil bug yapariz .. speed kullaniriz doru

gelmek isteyen pyramiduo.gen.tr ye gelsin immortallar :D decabainler numenorlar idssarrangeler butun eski aileler orda 

Durqrimast DeCabain [TheSexMachine]

ColdFire El Saxo   

saygilar ..... 

Nerede o eski günler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

sonraki avalonlar berbattı fakat 5 sene önceki avalon muhteşemdir.n'k sıyla darkness iyle muhteşemdi.başka hangi serverda gel at 600gp deniliyordu ki :D

demise ye gelince hiç başlama hoca.ben kastım bir sinirle sildim bütün charları.telekoma kafam girsin ki actionlarda adamlar bizden 3253454 kat daha bi hıza biniyor.adamlarda kitlenme diye bir olay yoktu ve her yerde hide archer ninjalar dolaşıyodu.

oyundan kimse anlamıyordu.df de luck ını düşürüyorlardı. ... .. .....

tek güzel yanı ırkçılıktı.. :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    gelin sizinde ultima serveri acalım :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

Ultima Online diyince :D scripteriniz ben olayim beyler ( Client yaparız - Connector de cakarız birtane )  site desen web host benden gelin domain alırız yada tahribat altında izin verirlerse olabilir.

Not: Nebulayı bile 56b ye biz gecirdik :D   gecenlerde  

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkgod
    darkgod's avatar
    Erkek

Ezdirmem Sana Kendimi

Kal Ort Por Çeker Giderim

Come gather "round Hardy men of the steppes And listen to my tale Of heroes bold and friendships fast And the Tyrant of Icewind Dale Of a band of friends By trick or by deed Bred legends for the bard The baneful pride of one poor wretch And the horror of the Crystal Shard
Toplam Hit: 2171 Toplam Mesaj: 17