Abiler Mp3 Paylaşımını Coşturacam Gelin Buyrun :)
-
celal güzelses - silmedin gözyaşını aşkın ile ağlayanın
-
birader
Bengünün söyledigi ''nerdesin sevgilim gel gel gel ''
diye bi sarkı varya
onun Azeri versiyonu pls
itin meşhur ettigi azeri kızı Güner varya herhalde o söylüyor
bi zahmet -
dai sagonun kafiye albümü war mı?
forumda buldum ama indiremedim.
hemenpaylastan upload yaparsan sewinirim. -
kafile ve dier rap albümleri icin
hiphoplife.net e bakın
rapturka.com mu ney ondada şarkılar vardı klipler dissler fln vardı
genel olarak bakıcaksanız
www.angernet.org
www.ugpirates.com
www.phazeddl.com
http://clayden-metalvideos.blogspot.com/
yukarıdan istediginizi search all blogs kısmına yazın download music fln karalayın bişiler işte bulma ihtimaliniz var buradada
ayrıca sağ taraftanda dier blogculara ulasırsınız ordan başkasına ulaşırsınız ama metal videoları bölümündesiniz oyuzden once arastırıp sonra blog dan bloga atlayın
rudeboy un işini biraz azaltmak için genel siteleri verdim,ona sormadan evvel buralara bir bakmanız onun işini kolaylaştıracaktır. -
kardeş rocky müziklerinin serisi warsa bi zahmet.Birde american pastasının bi şarkısı wardı,grup ismi shade's apart şarkı ismi stranger by the day.Şimdiden teşekkürler
-
abi şu tokyo drift filminde elektro girişi olan bi şarkı var eleman babasının dükkanına girince çalıyodu sanırım. çok gaz bi girişi var. bulursanız sewinirim. bu arada herşeyi rudeboy'a bırakmamak lazım müridlerden birinde varsa upload ediversin. mesela ben şu anda bengünün azeri versiyonunu rapidliyom linki veririm birazdan :)
-
http://rapidshare.de/files/28693053/bengu_-_gel_gel_-_azeri_versiyon.mp3.html
al baba bengü azeri versiyon burda. bu arada bnm istediğim şarkı hani adamlar filmin sonuna doğru yeni araba yapıyolar ya orda çalıyo böyle elektro gitarla giriyo şarkıya dehşet manyak onu indirip nfs oynıcam işalla ;) -
Rjd2 - Horror mümkünse 256 kbps den aşşa olmassa sevinirim çünkü bulduklarımın kalitesi cok boktan
-
Müslüm Babanın Özellikle Eski Albümleri Lazım...
-
Müslüm babanın bi sürü albümünün linki mail adresimde duruyo bi mailde ama çok arkada.6000mailim var duruyo.Hepsinde bi sürü mp3 linki var :D arıyorum hemn.Bide böyle hakkaten daha güzel oldu :D herkes elindekileri elinden geldiğince paylaşıyo :) müthiş olmuş :)
Toplam Hit: 11442 Toplam Mesaj: 79