folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Abilerim Sizden Yardım İstiyorum Lütfen Yardım Edin Durumum Çok Fena

Abilerim Sizden Yardım İstiyorum Lütfen Yardım Edin Durumum Çok Fena

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
     düşünmicem abi sana söz veriyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:

aynı nane bana olduydu , ben devam ettimdi bişey olmamış gibi :) ya zaten ne olacak yaa.. evlenecek değilsinki , keyfini çıkar zindan etmenin alemi yok dünyayı kendine.

haklısın be abi 2 günlük dünyada kendimi bi kaşar için üzmeye değmez....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neoonur
    neoonur's avatar
    Erkek
    kardeşim bilmiyorum ama ben farklı yaklaşıyorum bir tek sözle anlatıcam sevip terkedip geri dönerse senindir eğer geri dönmezse hiçbir zaman senin değildir olmucaktır bilmem anlatabildim mi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    neoonur bunu yazdı:

kardeşim bilmiyorum ama ben farklı yaklaşıyorum bir tek sözle anlatıcam sevip terkedip geri dönerse senindir eğer geri dönmezse hiçbir zaman senin değildir olmucaktır bilmem anlatabildim mi

baba bi bakıma sende haklısın ama bu kaçıncı geri dönme...  yok artık konustum kızla ikimizde karar aldık bi daha birbirimizin karsısına hiç çıkmıcaz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

turuncu gardaş sen kibar duygusal romantik birine benziyorsun ve kızlar böyle tipleri sever fakat gider başkasına verirler serseri umarsız tiplere yani onlara göre heyacan verici tiplerdir onlar kızlarda bizim gibi düşünür sonunda evlenmeyeceğim ya geçeyim dalgamı diye bu yüzden ciddi ve efendi çocuklardan uzak dururlar nerde tipi kayık bir serseri görseler hemen verirler yani biz erkekler arasında güzel iki söz vardır valla ata sözü olacak nitelikde sözler bunlar (sözüm meclisten dışarı herkesin anası bacısı avradı sevgilisi var lütfen bunlar o mercilere çelkilmesin sözlerim kaşarlara ) '' seversen sikilirsin sikersen sevilirsin''   ... '' amı olanın dini Olmaz''

yani hacı siktir et sal gitsin becerebiliyosan at yatağa sabaha kadar düz yok o yol uzak bu kız bana vermez abi dersen siktir et değer verme köpek yerine koy emin ol o zaman sana daha fazla değer verir

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BarettamazZ
    BarettamazZ's avatar
    Erkek

la olum bu kız seni bozmuşş ... isme bak turuncu zuhahahah bari pembe panter fal yapsaydın

neyse kardeşim geçmiş olsun dayi bende bırakman taraftarıyım yanlız bırakırken sende yapıştır kafayı gitsin oyle bişey yapki sana bağlansın kopek olsun peşinde sende yüz verme  ;)

...::: BarettamazZ :::...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

3 kurusa sattın beni ya helal olsun

Toplam Hit: 2461 Toplam Mesaj: 18