Aboneden Fazla Tahsilat Yapan TTNET’E 30,4 Milyon Lira Ceza (Sıçtık)
-
Çok bi miktar değil telekoma,
-
5 yıl boyunca kullandım internetlerini. Geçen temmuz'da NAKİL ettim. Nakil ettikten sonra bile bana fatura kesmişler. Nakil ederken telekomdaki bayana ayrıca sordum "Bana başka fatura felan gelmez değil mi zira bütün borçlarımı ödedim ve nakil ediyorum" kadın "-gelmez artık ilişiğiniz kesildi" dedi.
Fatura geldi ve faiziyle aldı ipneler.
Beddua ettiydim fena çıkmış.
-
her aboneden 1 lira fazla alsalar o parayı 1 ayda çıkarırlar
-
DrKill bunu yazdı
5 yıl boyunca kullandım internetlerini. Geçen temmuz'da NAKİL ettim. Nakil ettikten sonra bile bana fatura kesmişler. Nakil ederken telekomdaki bayana ayrıca sordum "Bana başka fatura felan gelmez değil mi zira bütün borçlarımı ödedim ve nakil ediyorum" kadın "-gelmez artık ilişiğiniz kesildi" dedi.
Bende bu ay yaptim nakili. 64 tl superonline adsl. En azindan hesapli oldu.
Yalniz bu 2. Faturayi bende bekliyorum. Elemana sordum en saglam firmayiz gunluk aliriz diye artistlik yapti bide.
-
10 dan fazla aboneyiz ne simdi paramı verecekler bize
-
Kreyzi bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Bende bu ay yaptim nakili. 64 tl superonline adsl. En azindan hesapli oldu.
Yalniz bu 2. Faturayi bende bekliyorum. Elemana sordum en saglam firmayiz gunluk aliriz diye artistlik yapti bide.
Superonline yeni kayit, 16mbps 50gb akn sinirsiz yalin universiteli paketi 12 ay taahhut ile 59 tl. 6 gun once kaydoldum 2. gunde bagladilar. Eger yeni baglatmak isteyen varsa bunu oneririm. Ogrenci kimlik karti ile basvurmak yetiyor.
-
15 milyon üyesi olsa her faturaya 2 tl geçirse parayı çıkarır.
-
Telekoma o para bisi demez hatta cekirdek parası bile sayılmaz neyse
Ttnet Kullanan Herkese Simdiden gecmis olsun demek duser
Bunu bu durama getirtirenlerin Utansınlar ...