Absinthe İçen Varmı Hiç ?
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
Freak bunu yazdı:
-----------------------------sekerin uzerine biraz absinth dokulur ve seker yakilir. eriyen sekeri bardagin icine bi miktar absinth dokulur. ve eriyen sekerle karistirilir. biraz buz ilave edip icilir. ardindan kulaklarinizi hissetmez ve bogazinizin sanki koptugunu dusunursunuz. ve cok hos bi dunyaya dalarsiniz. o anki psikolojiniz nasildir bilinmez. neler goreceginiz size kalmistir. sahsen vampir oldugumu iddaa etmisim :) anlatilanlar o sekilde. sonrasinda gariip hareketler icinde dolasmisim bi sure gulmusum bi sure thaf tuhaf bakmisim gerisinde zaten film kopmus :) icecek olanlara tavsiyem sek icmeyin :) aklinizdan zorunuz yoksa gene icmeyin. pek matah degil. oyle cok ozel bi durum olursa :) bilirsinizki %70 civarinda afrodizyak %30 civarinda damitilmis esrar oldugu iddaa edilir icinde :)
kötülüyormusun teşvik mi ediyorsun belli değil :P şöyle tadı güzel olan bişi olsa eyw. ama hepinin tadı bok :P
yok tesvik falan ettigim yok. ben buldum smdi siteyi. oradan siparis edicem. baktim baya cesit var. fiyatlarda uygun. uc gunde bir buyuk vodka icip 15 yil sonra erkekligimi oldurecegime iki gunde bir shot bundan icer hem kafasini yasarim hem tasarruf ederim hemde erkekligimi yillarca korurum :) benim sahsi dusuncem. sizi bilmem :) -
olmamı % de kaça kadar içtin onu söyle :)
-
%70 ictim bana bi arkadasim getirdi bi aralar. ismi absinth35 sen kac ictin ?
-
içtikten sonra ne oldugunu yazın hatta kamerayla falan çekin youtubea koyun izleyelim:)
-
89.9 alkol oranlisini buldum. onu siparis etme durumum var. olursa kamera goruntulerni gonderirim.
-
sanırım denemediğim tek alkol .. ortak arıyorum beraber almak isteyen var mı : )
-
Lemuria bunu yazdı:
sanırım denemediğim tek alkol .. ortak arıyorum beraber almak isteyen var mı : )
sehrini soyle bi kac fikrim var. ege bolgesindeysen alabilirz ortak :) degilsen dusunuruz gene -
abem içmeen yazıktır günahtır etmen elemen
-
arkadaslar siteyi verinde siparis edelim pmden veriyorsanız banada atın pc
-
Açıklama:
Dota oynuyorum, Wepla da.
UO da oynuyorum, ChaosAgeUO da.